Descobreix el que el color de la roba de llit revela sobre la teva personalitat

Descobreix el que el color de la roba de llit revela sobre la teva personalitat

T’has preguntat mai per què vas triar un joc de llençols blau en lloc d’un de blanc? Potser és perquè aquest color en particular et parla d’una manera especial. En realitat, els colors que esculls per al teu dormitori i la roba de llit diuen molt sobre els teus interessos i la teva personalitat. Amb tants colors per triar en els nostres productes NaturZinc, ara probablement estiguis intentant endevinar per què els teus fills trien el blau, o per què la teva parella prefereix els llençols verds. Fes una ullada a la següent llista per descobrir què hi ha darrere de l’elecció de cada color de roba de llit.

Roba de llit de color granat

Si et decideixes pels llençols de sota granats potser és perquè tens una personalitat extravertida, atrevida i segura. Aquest color indica passió, vitalitat i entusiasme per viure la vida al màxim. Les persones que trien aquest to sempre estan a punt per a la seva propera aventura. El granat també és el color dels valents, els ambiciosos i els dinàmics, aquells als quals és impossible ignorar i mai no s’han de subestimar.

Roba de llit de color verd

T’encanta la natura? Aleshores, no és estrany que escullis llençols baixeres de color verd. Aquest color és el to preferit de les persones que estimen la natura i tenen els peus a terra. Si esculls la roba de llit verda, probablement siguis una persona tranquil·la, desinteressada i optimista. Les persones que prefereixen aquest color en general estan obertes a aprendre coses noves.

Roba de llit de color gris

El color gris indica serenitat i és el preferit pels que prioritzen la tranquil·litat. Aquestes persones es preocupen per l’etiqueta i els modals, prefereixen una existència segura i equilibrada i mai no volen gaires aventures. Si se’t dóna bé la diplomàcia, el més probable és que et sentis a gust amb aquest to. Ets una persona que et preocupes dels teus propis assumptes i busques equilibri i estabilitat. Qualsevol que entri a la teva habitació i vegi els teus llençols ajustables grisos podrà percebre que ets una persona pràctica i que simplement busca una vida plàcida.

Roba de llit de color rosa

Aquest color sol indicar una personalitat tranquil·la i afectuosa. Es diu que el rosa representa les persones amables i sensibles, que solen tenir un fort costat sensual. El rosa sol simbolitzar la suavitat i la feminitat, i una profunda necessitat de ser acceptat i estimat incondicionalment. Si t’agrada aquest color, el més probable és que siguis una persona molt amable i accessible.

Roba de llit de color malva

La personalitat del color malva es pot descriure en una paraula: creativitat. Aquest color revela algú imaginatiu, emocional, il·luminat, femení, inspirador, misteriós, fora del comú i espiritual. Pots manifestar vibracions artístiques, tranquil·les, úniques i intuïtives. També és probable que tinguis una personalitat ambiciosa, apassionada i amb dots de lideratge.

Roba de llit de color blau

Hi ha molts tons de blau a la roba de llit, però tots revelen alguna cosa sobre tu. El blau és un color molt popular a la roba de llit degut a la seva naturalesa calmant i tranquil·la. Indica una persona de confiança, sincera, sensible i pacífica, a qui li agrada relaxar-se i prendre’s les coses amb calma. Prefereix prendre’s el temps necessari i processar les situacions amb cura. Si això s’assembla a la teva personalitat, però no tens llençols blaus, potser és hora de comprar-los!

Els colors poden tenir molts significats ocults. Entendre per què t’atrau un color concret és important, i pot revelar trets de la teva personalitat. Sigui quina sigui la teva elecció preferida, els nostres productes NaturZinc ofereixen un arc de Sant Martí de colors per triar els que encaixen perfectament amb cada personalitat.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross