Responsabilitat social

BSensible col·labora en entitats locals o regionals dedicades a l’art, l’esport, el lleure, l’educació o a les tasques socials i humanitàries.

Logos

Fundació Impulsa

La Fundació Impulsa promou la igualtat d’oportunitats dels joves i els acompanya en la seva formació, creixement personal i inserció laboral. Se’ls ajuda d’una manera integral, oferint suport en diferents àmbits: econòmic, a través del finançament dels estudis de Formació Professional; tecnològic, amb la donació d’un ordinador portàtil; social, amb l’acompanyament d’una persona mentora, i laboral, com estades formatives a empreses. BSensible col·labora mitjançant diverses aportacions.

El Petit Format

Cada tardor ofereixen espectacles teatrals en espais escènics reduïts que busquen generar un vincle de proximitat entre l’actor i l’espectador. En aquest singular festival de teatre es poden veure cada any prop d’una dotzena d’obres en indrets tan diversos com una pastisseria, un bar o fins i tot una església.

BSensible és el patrocinador del Petit Format, que any rere any es fa una miqueta més gran.

Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot

Entitat que impulsa i organitza diverses activitats culturals a la ciutat d’Olot i la comarca, com el Carnaval, la Batalla de les Flors,  l’elecció de la Pubilla i l’Hereu de la Garrotxa, o els Premis Garrotxí de l’Any.

BSensible n’és un dels patrocinadors.

Club Hoquei Olot

El Club Hoquei Olot continua creixent gràcies a un potent planter de jugadors (nens i nenes), que potser en un futur seran els protagonistes del primer equip, format per jugadors de la casa. La pista Josep Jou s’emplena cada partit amb un públic fidel que gaudeix dels seus èxits en la competitiva Ok Plata, la segona màxima divisió estatal.

BSensible és el principal patrocinador del club.

Creu Roja Garrotxa

Entitat que s’esforça a prevenir i alleujar el patiment dels homes i dones de la Garrotxa en totes les circumstàncies. BSensible col·labora ajudant en la recollida d’aliments als refugiats o entregant material per millorar el seu descans.

Fundació Oncolliga Girona

La Fundació Oncolliga Girona és una entitat sense ànim de lucre que facilita recursos humans i materials que contribueixen a fer més còmode la vida de les persones que pateixen una malaltia oncològica. BSensible col·labora, concretament, en l’Oncotrail, una cursa per equips de 100 km que té com a objectiu recaptar fons pels malalts de càncer.

Càritas Garrotxa

Acull persones que es troben en situació o risc de pobresa i exclusió social, ajudant-los a prosperar i viure dignament. La nostra empresa col·labora en algunes iniciatives proposades per l’entitat.

magnifiercross