Gràcies a la nostra experiència i coneixement tècnic, oferim solucions per a cada necessitat.  Cuidem el matalàs i el coixí per millorar la qualitat del teu descans i la teva salut. Descobreix les nostres gammes de productes.

BSensible NaturZinc amb òxid de zinc

L’única roba de llit amb Òxid de Zinc Permanent: BSensible NaturZinc

Millora el descans i posa color als teus somnis amb el llençol de sota impermeable BSensible NaturZinc amb òxid de zinc. O ves un pas més en la protecció del matalàs: cobreix els seus 5 costats amb el llençol de sota impermeable BSensible NaturZinc Select. Sent la suavitat dels llençols de sota que, a la vegada, actuen com uns protectors de matalàs. No t’oblidis de protegir el teu coixí! La coixinera BSensible NaturZinc, amb una extensa gamma de colors, vestirà el teu llit i cuidarà de la teva salut. Les fundes de coixí impermeables que tenen un exclusiu tancament amb cremallera i sistema anti-balloon patentat per garantir la màxima comoditat. Tots estan disponibles en molts colors i mides que vestiran i protegiran el teu llit: propietat antibacteriana, amb excel·lent tolerància dermatològica i ideals per a persones que pateixen al·lèrgies.

El zinc és un element natural que té un efecte antibacterià i també té efectes positius sobre el cos humà i, per tant, sobre la pell: l’efecte cosmètic de la nostra pell.

Utilitzem òxid de zinc cada dia: protectors solars, cremes facials, desodorants, productes cosmètics, productes per a la cura del nadó…

Els productes de la gamma NaturZinc reuneixen les següents propietats:

 

  • Activitat antibacteriana permanent lliure de substàncies nocives.
  • Excel·lent tolerància dermatològica clínicament testada.
  • Reducció de males olors.
  • Barrera protectora (àcars, fongs, …) adequada per a persones que pateixen al·lèrgies.
  • Origen natural i sostenible.
  • Efecte permanent, sense tractaments químics.
  • Roba de llit produïda amb responsabilitat social, traçabilitat total i sostenibilitat ambiental, fabricada totalment a Europa.

 

Clica aquí per saber com mantenir el teu producte NaturZinc

 

 

Vols saber quina és la millor combinació de colors per al teu llit? Vols saber com quedarà?  Pots fer una simulació entrant al següent enllaç