Com protegir un matalàs d’alta qualitat i allargar la seva vida útil

Com protegir un matalàs d’alta qualitat i allargar la seva vida útil

Sabies que una persona passa un terç de la seva vida al llit? Si consideres el teu matalàs com una gran inversió, voldràs tenir-ne cura tant com sigui possible. La majoria dels matalassos resisteixen l’ús al voltant de 8 anys abans de mostrar signes de desgast. Aquí et donem alguns consells per ajudar-te a mantenir el teu matalàs.

 

Revisa’l periòdicament

Potser els signes d’ús i desgast no es vegin a simple vista si el teu matalàs està cobert amb roba de llit o protectors la major part del temps. Per això és important que anualment l’examinis per avaluar en quin estat es troba.

 

Neteja el teu matalàs tots els mesos

Alguns objectes requereixen una cura especial i pot ser que el teu matalàs sigui un d’ells. Part de la comoditat del teu llit depèn de que el teu matalàs estigui net. Es recomana que el netegis cada mes (tot i que utilitzis un protector impermeable) per remoure pols i brutícia acumulada que pugui deteriorar-lo.

 

Volteja el teu matalàs

En general els matalassos poden utilitzar-se dels dos costats si tenen encoixinat de fibra. Per als que tenen un matalàs de dos costats, es recomana rotar-lo cada tres mesos aproximadament per assegurar un desgast similar.

 

No mengis al llit ni et deixis caure bruscament

Encara que soni còmode, menjar al llit no és bo per al seu manteniment. Les molles atreuen plagues i probablement no vulguis això. També evita deixar-te caure bruscament, ja que això pot causar desgast excessiu i reduir la seva vida útil.

 

Utilitza una funda de matalàs completa

És possible protegir els 6 costats del teu matalàs! La funda de matalàs completa BSensible Bugsecure brinda la protecció més segura i efectiva contra xinxes, àcars de la pols, líquids, humitats, al·lèrgens i fongs de forma natural. Cobreix completament el matalàs, incloent la seva banda inferior amb un tancament anti xinxes patentat. El seu teixit, costures i tancament anti xinxes estan científicament provats pel laboratori nord-americà independent Snell Scientific, LLC. Si segueixes aquests consells, el més probable és que el teu matalàs mantingui la seva qualitat molt temps, fent que valgui la pena la teva inversió.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross