Segons la ciència, dormir millor et fa més llest, més sa i més feliç

Segons la ciència, dormir millor et fa més llest, més sa i més feliç

Pot semblar que el teu cervell i el teu cos s’apaguen mentre dorms però, en realitat, el cervell està actiu duent a terme diverses funcions crítiques. És per això que després d’una bona nit de son despertes renovat. La qualitat de la son és important no només per a fins estètics, de fet és important per mantenir el teu cos saludable i fort per poder desenvolupar les activitats diàries. Aquests són alguns beneficis d’una bona nit de son.

 

Millora el teu dia

Despertar després d’haver dormit bé fa que et sentis renovat, motivat i millora el teu estat d’ànim en general. Potser hagis notat com de diferent és el teu humor després d’haver dormit malament, en comparació a quan tens una bona nit de son. El cansament extrem pot causar irritabilitat i com a conseqüència més estrès i susceptibilitat.

 

Memòria i aprenentatge òptims

El somni afecta la nostra capacitat d’aprendre i la nostra memòria. Una persona amb problemes per dormir pot tenir baix rendiment en l’aprenentatge a causa de falta de concentració i retenció de l’atenció. Sense un bon son i descans, les neurones sobre exigides poden deixar de coordinar la informació correctament, causant així que perdem la nostra capacitat d’accedir a informació nova o prèviament adquirida.

 

Neteja de toxines

Durant el procés de son, algunes parts del cervell estan molt més actives que durant el dia com és el cas del sistema de neteja, anomenat sistema glimfàtic. Aquest sistema és responsable d’ajudar a reduir la formació de placa senil, la qual està associada amb l’Alzheimer. Si bé no hi ha evidència clara que dormir malament pugui causar Alzheimer, es tracta d’un factor que hi podria contribuir.

 

Com dormir bé

La comoditat és un dels factors que ajuden a una bona nit de son. A BSensible hem creat una línia de productes que augmenten la comoditat del teu llit perquè dormis millor cada nit. Els nostres llençols de sota tenen una superfície 100% d’origen natural que combina efectes cosmètics, frescor, termoregulació, impermeabilitat, transpirabilitat i elasticitat per a un descans assegurat. Combina-ho amb la nostra funda per coixí 2 en 1 impermeable i transpirable BSensible per experimentar comoditat absoluta per a un somni millor, més feliç i més saludable.

 

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross