Què fer per prevenir o eliminar els insectes del llit?

Què fer per prevenir o eliminar els insectes del llit?

A ningú no li agrada pensar en les xinxes. Però la realitat és que qualsevol s’hi pot enfrontar en algun moment de la seva vida. A més, les xinxes no necessàriament tenen a veure amb la teva higiene personal. A França, per exemple, aquest problema ha tingut un increment de 180.000 a 400.000 casos entre el 2018 i el 2020. En general les xinxes es reprodueixen de manera alarmant simplement perquè no ens adonem que són un problema, i per tant no prenem les mesures necessàries per prevenir-les o eliminar-les. Vegem què es pot fer per combatre i destruir les xinxes.

Utilitza contenidors

Molta gent guarda coses sota el llit. Si vius en un lloc petit, pot ser que necessitis ocupar aquest espai com a emmagatzematge. En qualsevol cas, això crea les condicions perfectes perquè les xinxes infectin primer les teves coses i després el teu matalàs. És per això que et convé utilitzar contenidors plàstics, ja que a les xinxes els costa moure’s en aquestes superfícies.

Utilitza un protector de matalàs i roba de llit adequada

El millor que pots fer és fer servir un protector de matalàs impermeable BugSecure. No només t’ajuda a dormir millor, sinó que a més a més és ideal per evitar les xinxes. Si tens pell sensible, utilitza un llençol de sota impermeable. Si ja tens aquest tipus de llençols, assegura’t de rentar-los amb l’aigua moderadament calenta i procura que no toquin el terra per impedir el contacte amb les xinxes.

Fes la bugada després d’un viatge

Després d’un viatge òbviament has de fer la bugada. Això és molt important per assegurar-te d’eliminar immediatament les xinxes que hi pugui haver a la roba. Igual que amb els llençols, el millor és fer servir aigua el més calenta possible. Per a més seguretat, renta tot l’equipatge.

Si tens problemes de xinxes, consulta amb un exterminador com més aviat millor. No sempre cal contractar un professional per eliminar-les, però almenys és convenient seguir-ne les recomanacions. Segueix aquests consells i considera adquirir els teus propis llençols impermeables i hipoal·lergògens de BSensible avui mateix.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross