Per què és indispensable comptar amb un protector de matalàs impermeable? 10 raons

Per què és indispensable comptar amb un protector de matalàs impermeable? 10 raons

Un adult mitjà hauria de dormir entre 7 i 9 hores al dia per mantenir-se saludable. Un bon matalàs i roba de llit adequada marquen la diferència en la qualitat del descans. Amb la quantitat d’hores que passem al llit, és indispensable mantenir el matalàs protegit de bacteris, infeccions i humitat. A continuació, us brindem 10 motius pels quals és indispensable comptar amb un bon protector de matalàs impermeable.

1. És una inversió a llarg termini

Un bon matalàs és una inversió, i l’has de cuidar per aprofitar al màxim la seva vida útil. La millor manera de fer-ho és protegir-lo dels diversos factors que poden escurçar la perdurabilitat del teu lloc de descans.

2. És la teva millor opció si tens nens petits

És molt comú que els més petits busquin seguretat al mig de la nit passant-se al llit dels pares. Si estan aprenent a deixar els bolquers, poden passar accidents especialment durant la nit. Un protector és el teu millor aliat per a aquestes situacions.

3. Et permet dormir amb la teva mascota sense preocupar-te

Segons la ciència, dormir amb una mascota porta nombrosos beneficis per a la salut. Encara que segurament et preocupi la higiene al teu llit, dormir amb el teu amic de quatre potes és possible.

4. És una gran solució per a adults grans

Alguns adults grans poden patir episodis d’incontinència. En aquests casos, saber que la seva salut està protegida genera una gran tranquil·litat per a tu i els teus éssers estimats.

5. És molt útil quan has de guardar repòs per períodes perllongats

Quan hem de passar més temps de l’habitual al llit, prenem consciència de la importància de comptar amb un bon equip de roba de llit, i, més encara, en moments de més exigència.

6. Garanteix la teva higiene i la del teu matalàs

Un bon protector funciona com a barrera contra àcars, xinxes i bacteris. Això ajuda a conservar el teu matalàs i millora considerablement la teva salut i la dels que més estimes.

7. Evita que els líquids danyin el teu matalàs de per vida

Els líquids són terriblement nocius per al teu matalàs, n’hi ha prou amb un sol episodi per arruïnar la teva inversió. Després d’un accident així, el teu matalàs no torna a ser el mateix.

8. Preveu olors no desitjades a causa de la falta de ventilació

Durant l’hivern hi ha menys circulació d’aire, ja que les finestres romanen tancades. Això pot causar acumulació de males olors. Un protector de matalàs és ideal per evitar això, ja que es pot rentar amb tanta freqüència com vulguis. Molt més senzill que treure males olors d’un matalàs!

9. Protegeix la teva salut

La manca de ventilació hivernal també contribueix a la transmissió de malalties. Amb un protector impermeable que també tingui propietats antibacterianes, pots reduir la propagació d’infeccions.

10. Pot protegir el teu matalàs encara que no sigui nou

Mai és tard per començar a cuidar el teu matalàs, encara que ja tingui alguns anys d’ús. Perllongar la seva vida útil i alhora sentir que estem fent alguna cosa per la nostra salut no té comparació. El Protector de matalàs impermeable de BSensible ofereix múltiples beneficis. Té propietats cosmètiques que acceleren la regeneració de les cèl·lules de la pell, actua com a barrera protectora contra àcars, fongs i bacteris i té efecte permanent sense tractaments químics. Descobriu un món de possibilitats ingressant a la descripció d’aquest revolucionari producte.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross