Idees per celebrar el dia mundial del medi ambient

Idees per celebrar el dia mundial del medi ambient

El dia mundial del medi ambient és el principal vehicle de les Nacions Unides per fomentar la conscienciació i l’acció per a la protecció del medi ambient. Aquest any el tema de la campanya mundial és #OnlyOneEarth (només una terra), i convida famílies, empresaris,  estudiants i tots els éssers humans a avançar cap a un tipus de vida més neta, més verda i més sostenible, i que estigui en harmonia amb la naturalesa. A l’univers hi ha milers de milions de planetes, però només hi ha una Terra. Per això hem reunit en aquest article 3 maneres de celebrar el dia mundial del medi ambient.

1. Els empresaris poden donar suport a la sostenibilitat treballant amb material renovable

Posicionar una empresa com a líder en sostenibilitat tindrà ressò entre els consumidors i també donarà a les empreses un avantatge competitiu. Segons un estudi, vuit de cada deu enquestats van afirmar que les consideracions relacionades amb la sostenibilitat determinen les decisions de compra. En crear una estratègia de sostenibilitat, és vital que el missatge estigui a l’alçada de les accions. Una bona idea, especialment pels distribuïdors, és treballar amb productes que tinguin un origen sostenible. Per exemple, disposar de llençols de sota impermeables amb fibres procedents de material renovable.

Una altra manera d’incorporar pràctiques sostenibles és col·laborar amb grups ecologistes de la comunitat, patrocinant esdeveniments ecològics o planificant una activitat en equip com plantar arbres.

2. A més de reduir, reutilitzar i reciclar, es poden triar productes respectuosos amb el medi ambient

Això es pot fer de forma fàcil i divertida. Alguns consells essencials de les 3R inclouen minimitzar la compra de productes que vénen en envasos d’un sol ús o contenidors de plàstic. Una alternativa és comprar productes frescos en un mercat proper (això també ajudarà els negocis locals). Una altra pràctica sostenible per a les famílies és comprar llençols de sota impermeables BSensible, que es fabriquen mitjançant processos de producció respectuosos amb el medi ambient.

A més, l’ideal és apostar per productes de qualitat que es puguin reutilitzar i reparar abans de substituir-los. Una bona idea és compartir o llogar les coses que no es fan servir sovint. Finalment, cal no oblidar-se de reciclar. Una de les millors maneres de començar a reciclar a casa és el compostatge. Això significa deixar de llençar les restes de menjar i, al seu lloc, utilitzar-les per produir terra nutritiva.

3. El que BSensible fa pel medi ambient amb el procés sostenible

A BSensible estem compromesos amb la sostenibilitat, ja que ens inspirem en la natura i les nostres instal·lacions estan envoltades d’aquesta. Els nostres productes es creen conscientment mitjançant un procés de fabricació completament vertical. Això vol dir que comença amb el fil d’origen natural fins al producte confeccionat seguint normes estrictes de respecte al medi ambient i la sostenibilitat. Utilitzem fibres d’origen natural com TENCEL i SMARTCEL que s’originen a partir de la fusta com a material renovable i estan certificades com a compostables i biodegradables. Aquestes fibres ajuden a mantenir l’equilibri mediambiental en integrar-se al cicle de la natura.

Convidem a tots a ser ecològics des de dins cap a fora. Integrar el nostre llençol de sota impermeable o les fundes de coixí hipoalergèniques en una llar o negoci contribueix a ajudar el medi ambient. Aquest dia mundial del medi ambient és el moment perfecte per consumir de manera ecològica. Ser ecològic és molt bo per al medi ambient i també pot tenir efectes positius en la rendibilitat de la família i el negoci.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross