Converteix la teva habitació en una suite

Converteix la teva habitació en una suite

Si has estat en hotels, ja sigui de vacances, per feina o altres motius, coneixes aquesta agradable sensació de comoditat, ordre i luxe. Però hi ha un moment en què només vols tornar a casa perquè definitivament no hi ha lloc com la llar. Per tenir una experiència similar a la d’un hotel no cal que us allotgeu en un. Aquí tens alguns consells per portar la vida de la suite a la comoditat de casa teva.

Organització

Una de les principals característiques de la majoria dels hotels és la senzillesa i l’ordre de les habitacions. Aquestes estan sempre ordenades i mai no hi ha objectes innecessaris entorpint el pas o ocupant espai. L’ordre dels hotels és un aspecte que produeix un efecte de calma a les persones.

Llençols i coixins nets

Si hi ha alguna cosa que els hotels tenen en abundància són llençols impermeables frescos i suaus. Els llençols de qualitat no només brinden comoditat. També ajuden a gaudir i millorar el descans a casa perquè la teva habitació se senti com una suite. La neteja dels llençols també és important per a la higiene i la salut. Una altra cosa estupenda dels hotels són els coixins. També funcionen com a decoració en els arranjaments de llit, sense esmentar que un llit amb coixins tous sembla molt acollidor. Assegureu-vos de tenir coixins amb propietats hipoalergèniques i antibacterianes que augmentin el confort.

Aromes atractives

El sentit de l’olfacte és prou poderós per fer-te sentir bé. Amb fragàncies atractives i seductores, es pot crear un ambient relaxant i confortable sense sortir de casa. Pots optar per lavanda, vainilla, o altres aromes relaxants.

També es poden afegir a la llista peces com els barnussos i les sabatilles de bany. Portar l’experiència d’una suite d’hotel a casa no només és possible, és fàcil! L’únic que heu de fer és afegir o millorar alguns detalls. Pots optar per crear una rutina per al matí o la nit on simplement puguis gaudir de tots els luxes i comoditats d’una suite. També pots inspirar-te en els catàlegs dels hotels. Intenta-ho, veuràs com et relaxes!

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross