Per què no hauríeu de dormir sense un matalàs o un protector de coixí

Per què no hauríeu de dormir sense un matalàs o un protector de coixí

Moltes persones consideren que el seu llit és un refugi segur, però això és perquè no són conscients dels bacteris i productes químics potencialment nocius que es troben als matalassos. Els estudis han demostrat que els matalassos alliberen petites quantitats de substàncies químiques gasoses anomenades compostos orgànics volàtils (COV). Els efectes sobre la salut associats als COV van des de la irritació del nas i la gola, mals de cap i danys en els òrgans (per esmentar-ne alguns segons l’Agència de Protecció del Medi Ambient dels Estats Units). Però no cal entrar en pànic, ja que hi ha maneres d’evitar els COV i els bacteris nocius i és tan fàcil com utilitzar protectors de matalàs o coixins.

Components orgànics volatils

Els compostos orgànics volàtils (COV), provenen principalment del poliuretà utilitzat en matalassos, però també d’altres productes químics utilitzats en retardants de flama i plàstics. S’ha comprovat científicament que la calor corporal, la humitat i el diòxid de carboni causats pels humans augmenten les emissions de COV del matalàs. En particular, els nadons passen molt de temps al bressol, estirats sobre matalassos d’escuma que produeixen aquests gasos i per tant tenen una alta vulnerabilitat als efectes tòxics potencials. Aleshores, quina és la millor manera de protegir la teva família contra això? Utilitzant els protectors de matalàs i coixins de BSensible.

Protector de matalàs encoixinat impermeable COSMETIC

Aquesta nova generació de protectors encoixinats s’adapta perfectament al matalàs aconseguint un major confort. En ser impermeable i transpirable, no només protegeix el matalàs sinó que també cuida la teva pell i salut. Les seves propietats antibacterianes permanents actuen com a barrera protectora contra àcars, bacteris i fongs. Per a una protecció addicional, podeu combinar la roba de llit utilitzant els nostres llençols i fundes de coixí NATURZINC impermeables i naturals lliures de substàncies nocives.

Cuida la teva salut

Els llits han de ser l’espai per descansar i oblidar-se de les preocupacions. Però és important tenir en compte que els bacteris i les deixalles s’acumulen al llarg dels anys, tant al matalàs com als coixins. Per aquest motiu, ningú hauria de dormir sense un protector de matalàs impermeable i transpirable. A BSensible es fabriquen amb teixits d’origen natural que amb prou feines es noten.

Com el seu nom indica, un protector de matalàs o coixí protegeix no només el llit sinó també les persones que hi dormen contra els COV i els bacteris que poden causar problemes de salut. A més, l’ús d’un protector de matalàs pot allargar la vida útil d’un matalàs entre cinc i deu anys.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross