4 Raons per invertir en protectors de matalàs

4 Raons per invertir en protectors de matalàs

Un son de qualitat ajuda a reduir l’estrès, millorar la memòria, regular la pressió arterial i rejovenir el cos. El primer pas per dormir bé és invertir en un matalàs de la millor qualitat. Després cal protegir-lo per augmentar la seva vida útil. És una inversió a llarg termini, ja que un bon matalàs té una durabilitat d’aproximadament una dècada. Però és realment necessari un protector de matalàs? Per aclarir el dubte, explorem 4 beneficis:

1. Protegeix el matalàs de les taques

No hi ha res més agradable que un esmorzar al llit, una de les petites alegries de la vida. I de vegades, en els dies de mandra, es posa molt bé prendre’s una tassa de cafè al llit. El costat negatiu és el risc de vessar alguna beguda i arruïnar el matalàs. Les taques són antiestètiques i difícils de treure, especialment en matalassos blancs o de colors clars. I el que és pitjor, en molts casos la garantia del matalàs queda anul·lada quan es taca. Per això, els protectors impermeables en són la resposta.

D’altra banda, es calcula que el 15% dels nens segueixen mullant el llit fins als cinc anys. També per a aquests casos un protector de matalàs és la solució ideal.

2. Augmenta la higiene del matalàs

Sense la protecció apropiada, els fluids corporals, com la saliva i la suor, poden tacar el matalàs amb el temps. L’acumulació d’aquests fluids no només causarà una olor desagradable, sinó que també pot atreure altres al·lèrgens com ara àcars de la pols i bacteris. Però un protector de matalàs hipoalergènic i impermeable evitarà que això passi ja que pot ser remogut i rentar-se. Això ajuda a mantenir un alt nivell d’higiene amb un mínim esforç. A més, el rentat freqüent es desfà d’al·lèrgens com els àcars de la pols que es poden acumular i desencadenar reaccions al·lèrgiques.

3. Brinda comoditat

Algunes persones prefereixen el fred i d’altres la calor, en qualsevol cas, un protector de matalàs de qualitat ofereix comoditat durant tot l’any, ja que són fabricats amb materials d’alta qualitat que són suaus al tacte. No només manté el matalàs net, sinó que també augmenta la comoditat en dormir. La majoria dels protectors poden resultar incòmodes, sumat als sorolls indesitjats en moure’s o canviar de posició al llit. Per això és aconsellable triar aquells on sigui possible dormir profundament i còmodament sense sorolls molestos.

4. És fàcil de netejar

Mantenir un matalàs és més fàcil quan es pot netejar amb freqüència. Aquests protectors es poden rentar a màquina, cosa que en facilita encara més la neteja. És possible imaginar-se l’estrès i les molèsties de netejar tot el matalàs cada cop que s’embruti. No només seria esgotador, sinó que a més la qualitat del matalàs s’arruïnaria amb el temps. Per contra, els protectors conserven la qualitat del matalàs en eliminar la necessitat de netejar-lo constantment.

Després d’invertir en un matalàs de la millor qualitat, l’ideal és preservar-lo amb un protector de matalàs hipoalergènic i impermeable, per assegurar-se una òptima higiene del llit, durant molt de temps. Els experts en benestar afirmen que dormir bé ajuda a millorar l‟estat d‟ànim i la salut en general a llarg termini. Amb un protector d’alta qualitat, és possible perllongar la vida útil del matalàs de manera substancial.

Els beneficis dels protectors de matalàs són motius suficients per invertir en aquests útils productes. Assegureu-vos adquirir protectors únicament de distribuïdors de confiança per obtenir la millor qualitat.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross