4 pestes que s’amaguen en matalassos desprotegits

4 pestes que s’amaguen en matalassos desprotegits

El llit és un lloc per sentir-vos a gust, alleujar l’estrès i descansar plenament. Pensar que hi pugui haver amenaces no és una cosa agradable i per això és important informar-se sobre les possibles plagues que aguaiten un matalàs desprotegit. A més de les xinxes, un matalàs pot ser una jungla per a altres insectes que es donen un festí amb la pell morta i les restes seques de suor. Ser-ne conscient permet aplicar les precaucions necessàries per protegir els matalassos, com adquirir llençols de sota impermeables i protectors de matalàs encoixinats i impermeables.

Puces

La majoria de vegades aquestes plagues només apareixen si es desprenen d’una mascota. Els propietaris d’hotels i famílies amb mascotes han de rentar i canviar la roba de llit amb freqüència. Si no ho fan, les puces es poden instal·lar als llits i propagar-se fàcilment per tot arreu.

Àcars de la pols

Els àcars de la pols prosperen en ambients càlids i humits i solen estar presents en matalassos desprotegits, mobles entapissats, catifes i fins i tot cortines. No s’alimenten directament dels éssers humans, sinó de la pell morta, la caspa de les mascotes, el pol·len i els bacteris. Aquest tipus de plaga pot provocar al·lèrgies i asma. Tenir llençols ajustables impermeables o protectors de matalàs és una gran barrera contra els àcars de la pols.

Nimfes d’escarabats alemanyes

Sovint confoses amb les xinxes per algunes similituds, les nimfes alemanyes viuen en refugis i són més actives a la nit. No s’alimenten dels humans i se solen trobar a prop de les fonts de menjar i aigua.

Escarabats de la catifa

Els escarabats de la catifa també es confonen amb les xinxes, però tenen ales diferents que els distingeixen d’aquestes últimes. Sobreviuen alimentant-se de teixits d’origen animal com la llana, la pell, la seda, el cuir i qualsevol altre.

La solució: El protector de matalàs BUGSECURE

Aquest protector de matalàs ofereix una protecció total contra les plagues, els líquids, les humitats i el creixement de bacteris i fongs de forma natural, a les 6 cares del matalàs. És la protecció més segura i eficaç, ja que cobreix completament el matalàs, inclosa la part inferior, amb un tancament patentat antixinxes.

Per a les famílies amb moltes mascotes i persones al voltant, per als propietaris d’hotels, per als distribuïdors de mobles o de roba de llit és important ser conscient de totes les plagues potencials que pot atraure un matalàs. Al cap i a la fi, les plagues no contribueixen gens ni mica a la salut i la seguretat d’una persona. Per aquest motiu, el millor és invertir en protectors de matalàs de qualitat, així com en un llençol de sota impermeable, per evitar plagues a llarg termini.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross