4 Consells per protegir el teu llit

4 Consells per protegir el teu llit

Segons la Fundació del Son, un adult mitjà hauria de dormir entre set i nou hores per nit, encara que la veritat és que moltes vegades és difícil aconseguir un bon descans. Aleshores, què es pot fer per dormir millor? Una resposta senzilla d’aplicar és protegir l’entorn de descans. Quan protegeixes el teu espai per dormir, també augmentes la teva capacitat per descansar bé. Des d’utilitzar una funda impermeable de matalàs fins a parar atenció a la higiene adequada, aquí us oferim 4 claus per protegir el vostre llit.

Inverteix en una funda impermeable de matalàs

Si vols conservar el teu matalàs durant anys, una funda o protector de matalàs encoixinat impermeable garanteixen justament això. Segons una enquesta, el 59,5% van afirmar fer servir aquest producte. El fet és que són molt útils per protegir la superfície de la transpiració i vessaments, però també ajudar a conservar la garantia del matalàs. És a dir, no només preserva la integritat del teu matalàs, també generen un entorn saludable per al descans.

Renteu regularment la roba de llit

Aneu amb compte amb aquest punt. Renteu totes les fundes de coixí, llençols, cobrellits i fundes nòrdiques amb l’aigua més calenta possible. Mantenir la roba de llit correctament desinfectada pot garantir que romangui lliure de contaminants i bestioles. En el cas d’articles més voluminosos com fundes nòrdiques i edredons, potser el millor és portar-los a netejadors professionals per garantir els millors resultats.

Inspecciona a la recerca de plagues

Sens dubte, les xinxes han esdevingut una preocupació. Per evitar aquesta plaga, és convenient realitzar inspeccions periòdiques al somier, el matalàs i les fundes. Les xinxes són insectes diminuts que surten a la nit i sovint mostren la seva presència en picades que veuràs al matí. No obstant això, si t’hi fixes bé, és possible que vegis petites xinxes marrons niant en determinades zones. Solen deixar taques de sang, petits excrements marrons i carcasses rebutjades de larves a punt d’eclosionar.

Crea una zona separada perquè dormin les teves mascotes

Si ets un orgullós pare de mascota, segur que el teu gos o gat han pujat al llit. Encara que de vegades sigui divertit arraulir-se al sofà amb ells, el més convenient és mantenir-los allunyats de la teva zona de dormir. Els pèls, caspa i altres residus que produeixen les mascotes poden fer malbé la teva roba de llit i generar al·lèrgies. A més, encara que els teus animals estiguin sempre nets, produeixen una aroma natural que es pot impregnar en llençols, mantes, etc.

Com pots veure, hi ha moltes maneres de protegir el teu llit i millorar el teu descans. Si vols començar pel més senzill, aconsegueix llits separats per a les teves mascotes, renta fundes, llençols i nòrdics amb regularitat i inverteix en una bona funda impermeable de matalàs. Per obtenir més informació sobre la millor roba de llit impermeable, posa’t en contacte amb BSensible avui mateix.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross