3 beneficis d’usar roba de llit feta a partir de fibres naturals

3 beneficis d’usar roba de llit feta a partir de fibres naturals

La consciència i el respecte pel medi ambient han esdevingut una prioritat en bona part de les llars. Moltes famílies intenten ara construir llars més “verdes” amb els productes que utilitzen diàriament, els aliments que consumeixen, la roba que vesteixen i, per descomptat, la roba de llit que trien (al cap ia la fi, passem un terç de la nostra vida al llit). Fa uns anys la gent escollia la roba de llit únicament en funció del color o el preu. Ara es posa més atenció a la qualitat del teixit, la durabilitat i la comoditat que ofereix. Adquirir roba de llit totalment feta de materials d’origen natural és el primer pas cap a una llar sana i un entorn feliç. Aquí enumerem alguns avantatges importants de l’ús d’aquest tipus de productes.

1- Ofereixen més comoditat

Les fibres d’origen natural, sostenibles i ecològiques, tenen qualitats que simplement senten millor al descans. La nova generació de teixits tècnics, especialment concebuts per als productes de llit, és el que proporciona aquesta experiència de teixit suau i natural, ja que mantenen la pell fresca i confortable durant el dia o la nit.

2- Són hipoalergènics

Els llençols i els productes de llit d’origen totalment natural són hipoal·lergògens a causa de l’absència d’additius químics. Això és un gran benefici per a adults, nens i fins i tot nadons amb pell sensible o afeccions respiratòries.

3- Milloren la Salut

És important que els materials de llit de tota la família promoguin la salut en comptes d’afectar-la negativament. La fibra botànica, també coneguda com a Tencel, és molt més flexible i suau al tacte que altres gèneres com el cotó i la llana. Els productes BSensible tenen cura de la pell en dormir, ja que tenen òxid de zinc incorporat, una innovació exclusiva mundial i 100% d’origen natural que contribueix a la regeneració cel·lular i a la renovació de la pell.

Bonus: Durabilitat

Aquests llençols romandran intactes per més temps gràcies a les seves propietats d’impermeabilitat i transpirabilitat, fins i tot després de molts rentats i assecats, o vessaments accidentals. Els llençols adequats també poden protegir el matalàs de danys, fent que també duri més temps.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross