Xinxes, una invasió silenciosa – Com prevenir-la?

Xinxes, una invasió silenciosa – Com prevenir-la?

A diverses ciutats ha sorgit un panorama inquietant, especialment entre els usuaris del transport públic. Recentment, les xinxes han ocupat el centre de l’escena a Europa. Aquests minúsculs insectes es reprodueixen i propaguen amb molta facilitat i rapidesa. Quan s’instal·len, desfer-se’n sembla ser una tasca pràcticament impossible. Aleshores, què hi podem fer? Com sempre, la prevenció és la millor alternativa. Continua llegint per saber més sobre aquest tema.

Què són les xinxes?

Les xinxes són insectes hematòfags, és a dir, que s’alimenten de sang. La seva picada causa pruïja, irritació i, en molts casos, reaccions al·lèrgiques a la pell. Solen trobar-se en diferents tipus de teixits i superfícies. Quan la població se surt de control (el que passa sovint), cal recórrer a exterminadors professionals i descartar els objectes que hagin estat infectats com mobles, cortines i roba de llit.

Com detectar-les

Si bé les xinxes es poden veure a simple vista, poden passar desapercebudes en amagar-se en seients, llit, i peces de vestir. En aquest cas, les marques vermelles a la pell i la picor probablement siguin el primer que notis. A més, presta atenció a olors estranyes, la descripció més propera a l’aroma que produeixen és de gerds florits. Les taques de color marró fosc o vermellós als teixits són una altra senyal. I finalment, si trobes alguna cosa semblant a petits grans d’arròs, vol dir que, probablement, has trobat ous de xinxa.

Com prevenir les xinxes

És especialment important protegir mobles com sofàs, cadires encoixinades i sobretot el llit. Si aquests insectes arriben al matalàs, l’única solució és portar-lo directament a l’abocador i reemplaçar-lo. No importa com de nou sigui el matalàs, si aquests insectes fan niu, te n’hauràs de desfer.

Com ja s’ha esmentat, l’única solució és impedir que s’instal·lin a certes superfícies. Mantenir l’ordre i la neteja general dels espais ajudarà a prevenir (o almenys detectar a temps) l’aparició d’aquesta plaga.

En el cas del llit, la funda de matalàs completa BUGSECURE protegeix totalment els 6 costats del matalàs contra xinxes, àcars de la pols, líquids, humitats, al·lèrgens i fongs de forma natural. Aquesta funda antixinxes està feta de teixit, costures i tancament antixinxes patentat, científicament provat per un prestigiós laboratori nord-americà.

Estar preparat és més senzill del que sembla. Només cal prestar atenció als indicis, mantenir la neteja i comptar amb alguns aliats com a roba de llit d’alta qualitat. Protegeix el teu llit de xinxes, àcars i fongs amb la millor funda antixinxes, la funda de matalàs completa BUGSECURE. Dormiràs molt més confortable i segur i podràs experimentar què és un veritable descans reparador. Contacta’ns avui mateix per saber-ne més.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross