BSensible a la Fira del Moble de Saragossa 2022

BSensible a la Fira del Moble de Saragossa 2022

Aquest any la Fira del Moble de Saragossa tindrà lloc del 22 al 25 de març. Quatre dies per recórrer aquest espai pensat per i pels professionals. En aquesta oportunitat s’ha posat la mirada al mercat internacional i ja s’ha aconseguit el rècord d’inscripció. La fira està estructurada en diversos sectors d’exposició entre els quals s’inclouen disseny, il·luminació, tèxtil i mobiliari entre altres. És una ocasió única per trobar les empreses líders de cada especialitat en un sol lloc.

BSensible estarà present amb diferents línies pensades especialment per a les necessitats de descans dels seus consumidors més exigents i les millors oportunitats de comercialització per a distribuïdors majoristes i minoristes. Protectors de coixí i de matalàs, llençols de sota impermeables per a nens i adults i més. Els nostres productes hipoalergènics i impermeables són únics, i estan dissenyats per brindar el millor benestar durant el descans.

Es faran demostracions perquè els assistents puguin apreciar les propietats impermeables, però alhora transpirables dels productes, la textura natural de les teles i l’absència de soroll al seu fregament. És l’oportunitat perfecta per veure i sentir les característiques que van convertir BSensible en l’opció preferida dels nostres consumidors actuals. No la podeu deixar passar.

Aquests productes tenen la tecnologia tèxtil més avançada per al descans que alhora presenta qualitats naturals de suavitat. Sabem que aquesta combinació és difícil d’assimilar fins que no s’experimenta en viu i en directe. Per això us recomanem veure-ho per vosaltres mateixos en el marc de l’esdeveniment empresarial més important per a aquesta especialitat. Visiteu l’espai de BSensible a la Fira del Moble de Saragossa 2022 per assabentar-se abans que ningú dels nostres propers llançaments i del futur de la roba de llit natural i sostenible.

Esperem rebre’ls del dimarts 22 al dijous 24 de 9:30 a 19:00 i el divendres 25 de 9:30 a 17:00 a la Fira de Saragossa, Autovia A-2, km 311 

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross