Una nova manera d’experimentar els nostres llençols NaturZinc abans d’obrir la capsa

Una nova manera d’experimentar els nostres llençols NaturZinc abans d’obrir la capsa

Els petits detalls marquen la diferència. A BSensible, ens prenem seriosament cada pas de la creació dels nostres productes, des de la seva producció fins a l’embalatge. Per això, la nova etiqueta penjant dels llençols de sota NaturZinc ha estat dissenyada amb la intenció que els clients puguin apreciar l’aspecte i la textura dels llençols de manera simple i ràpida. Amb la mostra de teixit visible, no cal preguntar-se quin és el color exacte o com se sent la textura. El client el pot veure per si mateix sense haver de treure tot el contingut de la caixa. A més, vénen amb cordons que s’adhereixen a l’etiqueta penjant i s’utilitzen per exhibir-los. Experimenta la suavitat i les qualitats úniques dels llençols de sota NaturZinc per poder triar fins i tot abans d’obrir la caixa.

El que fa NaturZinc diferent

Tenir cura de la salut és possible amb BSensible NaturZinc. La nostra gamma de productes de roba de llit confortables i respectuosos amb el medi ambient converteixen qualsevol llit en el santuari del son definitiu. Divertiu-vos triant entre una varietat de colors per vestir el llit, des del verd fins al rosa, les opcions són moltes! Aquesta roba de llit amb òxid de zinc permanent té propietats antibacterianes, una excel·lent tolerància dermatològica, és suau i elàstica, fàcil de cuidar, és impermeable i fins i tot redueix les males olors. A més, aquest concepte de roba de llit 2 en 1 és perfecte per als que pateixen al·lèrgies.

Altres propietats i beneficis dels nostres llençols NaturZinc

El llençol de sota impermeable BSensible NaturZinc ofereix suavitat i confort per al descans alhora que manté el llit saludable. La seva barrera protectora protegeix el matalàs contra àcars, bacteris i fongs, fent-la ideal per a persones que pateixen al·lèrgies. Produïts amb responsabilitat social, aquests llençols estan lliures de substàncies nocives, per la qual cosa són perfectes per a qualsevol llar o negoci compromès amb el medi ambient.

Viu l’experiència de gaudir d’una roba de llit com cap altra. Comprova-ho tu mateix, no cal obrir de la caixa!

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross