Renoveu la roba de llit i afegiu un toc de color: per què la primavera és el moment perfecte per a la transició d’un dormitori

Renoveu la roba de llit i afegiu un toc de color: per què la primavera és el moment perfecte per a la transició d’un dormitori

La primavera ja és aquí i ens anima a renovar-nos. Tot el que ens envolta comença a renéixer i, a mesura que el paisatge exterior es transforma i arriben els dies càlids, ens sentim llestos per treure algunes capes. El canvi d’estació ens convida a reorganitzar les nostres llars i les nostres vides per a la resta de l´any. Tot seguit compartim algunes idees per transformar el dormitori aprofitant la transició a la nova estació.

1- Canvieu a tons més colorits

La paleta de colors de la primavera és plena de tons càlids, divertits i brillants. Per això, si voleu redissenyar el vostre dormitori, el millor és triar colors càlids. Aquests colors proporcionen una sensació d’energia i felicitat:

• Festuc: Trieu aquest to si voleu que els vostres llençols siguin un punt focal al dormitori. Aquest to càlid, símbol de la primavera, afavoreix la serenitat i la relaxació alhora que alleugereix l’espai. És ideal per a la decoració d´interiors, ja que harmonitza perfectament amb altres tons i s´adapta a la majoria dels estils de dormitori. Aquest suau to verd té un efecte positiu, calmant i relaxant.

• Fúcsia: Afegir un color com el fúcsia pot il·luminar a l’instant tota una habitació i alliberar qualsevol sensació d’avorriment relacionada amb la darrera estació freda. Igual que la flor de què procedeix, aquest color és vibrant, alegre, refrescant i energitzant. Perfecte per aportar nova vida al dormitori.

• Blau brisa: Els tons blaus es consideren calmants i també ajuden a relaxar-se i a dormir bé. L’efecte calmant del to Blau Brisa el converteix en una elecció perfecta per a un dormitori. Quan comenci a sentir que el sol torna a brillar a l’exterior, el llit tindrà la mateixa vibració amb aquest color de llençols.

Aquests són només alguns dels múltiples colors entre els que podeu triar. La vostra personalitat ja no ha de ser representada per un nombre limitat de tonalitats. BSensible ofereix una gran opció de colors que sʻadapten a cada estat dʻànim, estil i preferència de disseny dʻinteriors, només heu de provar el nostre selector de combinacions de colors: per experimentar tots els nostres nous tons i començar aquesta primavera amb el dormitori somiat .

2- Aprofiteu la temporada per estrenar

Una nova estació és una excusa perfecta per estrenar roba de llit. Més enllà de l’estació de l’any, la neteja regular és clau per a una vida sana i feliç. Guardeu aquests vells i avorrits llençols d’hivern i gaudiu al màxim de la primavera dormint sobre llençols frescos i nets. Proveu el llençol de sota impermeable NaturZinc de BSensible, és d’origen natural i sostenible i ve en una gran varietat de colors. La combinació perfecta d’estil i comoditat.

3- Acomiadeu-vos de les capes pesades (almenys per ara)

La primavera convida a desprendre’s de velles capes. Aprofiteu aquest període per ordenar el vostre dormitori i guardar totes les capes pesades que us van mantenir abrigats la temporada passada, com edredons, mantes i altres robes d’hivern. Aquest és el moment de sentir-vos més lleugers, i la roba de llit és fonamental per aconseguir-ho. Proveu la funda nòrdica NaturZinc de BSensible, el seu disseny atemporal és perfecte per a totes les estacions! Gaudiu del bon temps i descanseu en una funda nòrdica fresca, naturalment antibacteriana, molt lleugera i suau com la seda. A més, ara també podeu combinar el vostre nou nòrdic BSensible amb qualsevol color de la vostra elecció!

Ara que donem la benvinguda a aquesta colorida estació, aprofiteu per renovar el vostre dormitori amb tota la varietat de colors que ofereixen els nostres llençols, coixins i edredons. Aquesta primavera, assegureu-vos de donar al vostre dormitori un aspecte més vibrant!

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross