Quin efecte tenen les fundes de coixí sobre la pell?

Quin efecte tenen les fundes de coixí sobre la pell?

Els problemes de la pell són molt més comuns del que es pensa. Segons Allergy Certified, el 27% dels adults europeus pateixen al·lèrgies cutànies. Si us trobeu entre aquestes persones, heu de prestar especial atenció a tot el que entra en contacte amb la vostra pell, per exemple, la roba de llit. En aquest article explorem l’efecte de la coixinera sobre la pell.

Porus obstruïts

Sentiu els porus obstruïts o patiu brots d’acne amb freqüència? La funda del coixí podria ser la causa. Encara que no ens n’adonem, una funda bruta exposa la nostra cara a oleositats i brutícia cada nit. Pot ser que el coixí sembli relativament net, però tot i així rentar la funda amb regularitat és essencial.

Suor

Alguns materials produeixen sudoració excessiva durant la nit. Si la roba de llit no es renta amb prou freqüència, el problema empitjora. Amb el temps, la suor pot provocar acne i altres patiments cutanis. És important optar per una coixinera refrescant i mantenir-la sempre neta.

Acumulació de productes

Les fundes de coixí absorbeixen tots els productes de la pell, com locions, maquillatge, desmaquillants i cremes per a l’acne. Aquesta acumulació de productes pot ser perjudicial per a la salut en entrar en contacte amb la boca, el nas, els ulls i la cara.

Irritació

Algunes fundes de coixí irriten la pell. Les arrugues de la tela i els materials aspres poden causar aquest efecte i dificultar un son reparador. De vegades, evitar aquestes arrugues és qüestió de trobar la funda que s’ajusti millor al coixí.

Erupcions cutànies

Moltes persones no ho saben, però alguns materials de fundes i fins i tot el farciment dels coixins poden provocar una reacció al·lèrgica en pells sensibles. Per aquest motiu triar un coixí i una funda hipoal·lergògena sempre és la millor opció.

Són moltes hores les que passem cada nit descansant sobre la roba de llit. Triar llençols i coixineres de bona qualitat és una inversió en el vostre benestar i en el de la vostra pell. Però recordeu que també els heu de mantenir nets per prevenir l’acne, les erupcions i altres problemes cutanis. Per obtenir més consells sobre com trobar els millors llençols i coixineres impermeables, poseu-vos en contacte amb el nostre equip avui mateix.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross