Què passa si no es protegeix el matalàs?

Què passa si no es protegeix el matalàs?

Els matalassos compleixen un paper fonamental, ja que els utilitzem moltes hores cada dia. I encara que el matalàs mitjà té una vida útil estimada de 8 anys, és important donar-li les atencions adequades per evitar que els bacteris, la pols i altres partícules el facin malbé. Un protector de matalàs pot ajudar-te a mantenir el llit sa i net, convertint-lo en un lloc segur per al descans. Continua llegint per saber més sobre els riscos de no comptar amb un protector de matalàs.

Per a propietaris i famílies: poden sorgir greus problemes de salut

Passem un terç de la nostra vida al llit. Per aquest motiu, a mesura que passa el temps, comencen a acumular-se al matalàs brutícia, suor, saliva, cèl·lules de la pell, bacteris i altres partícules. Això no només pot fer que el llit resulti incòmode i poc acollidor, sinó que fins i tot pot tenir efectes adversos per a la teva salut, com picor d’ulls, irritacions cutànies com la dermatitis, i fins i tot desencadenar asma o altres problemes respiratoris. És especialment important considerar l’ús d’un protector de matalàs si tu o algú de la teva família pateixen de pell sensible o si convius amb persones la salut de les quals és delicada, com nens petits o gent gran. Protegir el teu llit amb un protector de matalàs és una manera de proporcionar a la teva família una barrera contra els àcars de la pols, la proliferació de bacteris i la floridura.

Per a hotelers: podrien tenir hostes insatisfets o enfrontar-se a sancions sanitàries

Brindar una bona experiència als hostes és una prioritat al sector de l’hoteleria. Molta gent de tot el món s’allotja en hotels, de manera que és important proporcionar als clients roba de llit còmoda i d’alta qualitat que els protegeixi d’al·lèrgens i plagues desagradables. A més aquest és un gran argument per destacar la qualitat del lloc, ja que els hostes sabran que compten amb llits nets i segurs. L´ús d´un protector de matalàs també pot ajudar a preservar la vida útil del llit, reduint així les despeses de manteniment i substitució. Per no parlar que evitarà costoses sancions per part de les autoritats sanitàries.

Per als que busquen cuidar la seva inversió: podrien perdre diners

Adquirir un matalàs nou no és una despesa menor, i per això és important protegir aquesta inversió al màxim. La garantia dóna tranquil·litat, però pot quedar anul·lada si el matalàs està tacat, malmès o excessivament brut. La millor manera d’estalviar diners és utilitzar un protector de matalàs d’alta qualitat. Això ajudarà a protegir el llit contra bacteris, fongs, acumulació de líquids, pèl de mascotes i fins i tot matèria fecal de xinxes i àcars. Protegir el llit t’ajudarà a fer rendir la teva inversió i en augmentar la vida útil del matalàs. És per això que la millor opció és adquirir com més aviat millor un protector de matalàs hipoalergènic i antibacterià.

Recorda que els matalassos són un dels objectes més utilitzats tant en una llar com en hotels, hostals i altres hostatges. Per tant, si encara no ho has fet, aquest és el moment de prestar més atenció a la neteja i la salut del matalàs. La millor manera d’evitar problemes és invertir en un protector de matalàs BSensible. Fabricats amb poliuretà impermeable, són prou densos per retenir els líquids que poden tacar i fer malbé el matalàs a llarg termini. També ajuden a reduir el creixement bacterià mantenint la superfície seca i fresca. ¡Fes un cop d’ull a totes les nostres opcions disponibles avui mateix!

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross