Què és NaturZinc i per què és tan beneficiós?

Què és NaturZinc i per què és tan beneficiós?

Si has provat els llençols de sota, fundes de coixí o nòrdics BSensible NaturZinc, llavors ja has viscut l’experiència del veritable confort. Potser ara et preguntis per què aquests productes se senten tan bé a la pell. La clau és l’oligoelement essencial Zinc, un dels components principals en la fabricació de NaturZinc. Totes les propietats úniques i sorprenents d’aquest material, com els beneficis antibacterians, ajuden a fer que els nostres productes de llit se sentin suaus al contacte amb la pell i, alhora, et proporcionin un son reparador. Segueix llegint per descobrir més.

Què és NaturZinc?

NaturZinc és un mineral essencial amb propietats úniques que ajuden a mantenir la pell sana i la roba de llit fresca. Una característica important de NaturZinc són les seves propietats antibacterianes, que permeten als nostres llençols protegir les cèl·lules de la pell i prevenir les infeccions bacterianes. El que fan és reduir la possibilitat que els contaminants s’infiltrin al matalàs i, alhora, a la pell. Però NaturZinc no només protegeix la pell sinó que també ajuda a regenerar-la a causa de les seves propietats calmants, antienvelliment i antiinflamatòries que provenen de l’Òxid de Zinc. A més, les propietats de NaturZinc ens permeten crear productes suaus i hipoal·lergògens i així cuidar-te mentre dorms.

De què està compost?

Com el seu nom indica, NaturZinc està fet d’Òxid de Zinc. Aquest ingredient natural clau sutilitza generalment per curar la pell i també actua com una capa protectora que manté allunyats als patògens. Però com es crea l’Òxid de Zinc? És el resultat d’una reacció química produïda en escalfar el Zinc juntament amb l’oxigen que fa que el zinc s’oxidi. Quan tots dos elements s’han evaporat i condensat en vidres, el resultat és una pols fina i blanca coneguda com Òxid de Zinc.

Els beneficis dels seus ingredients

L’Òxid de Zinc és conegut pels seus efectes positius, especialment sobre la pell. Per això, aquest element s’utilitza diàriament en productes cosmètics i per a la cura de la pell, com ara protectors solars, cremes facials, desodorants, productes per a la cura del nadó, etc. L’òxid de zinc ajuda a reparar la pell mantenint-la humida i neta. També és antimicrobià i antiinflamatori, per la qual cosa pot prevenir les infeccions bacterianes. Un estudi realitzat el 2003 va descobrir que l’òxid de zinc disminueix el risc de desenvolupar una infecció bacteriana. Aquest element també crea una barrera protectora per a la pell i manté la pell hidratada. Per totes aquestes raons, aquest és el nostre ingredient clau per elaborar roba de llit que mantingui la pell i el matalàs sans i protegits.

Els beneficis de NaturZinc a la roba de llit

Quan es tracta de salut i confort, els nostres productes amb NaturZinc® destaquen entre la resta. Per què? Les propietats de NaturZinc a la roba de llit ajuden a mantenir-te a tu, al teu llit i al matalàs sans i protegits. Permet una activitat antibacteriana permanent i ajuda a reduir les males olors. Gràcies a la seva excel·lent tolerància dermatològica, és ideal per a les persones amb pell sensible (nadons, malalts d’èczema, etc.) i per als qui pateixen al·lèrgies.

Comprova tu mateix la màgia de NaturZinc als llençols de sota impermeables, fundes de coixí impermeables, nòrdics i fundes nòrdiques BSensible.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross