L’ABC per anar ben equipat: per què portar la roba de llit en un viatge

L’ABC per anar ben equipat: per què portar la roba de llit en un viatge

Quan es parla de viatges, moltes persones tendeixen a centrar-se en la destinació, la roba, les activitats i les atraccions turístiques. Tot i això, no cal passar per alt la importància del descans durant l’estada en aquest altre destí. Preneu algunes precaucions per evitar dormir amb llençols bruts o mal rentats que puguin albergar bacteris o irritar la vostra pell, portant els vostres propis llençols. Seguiu llegint per saber més.

1. Voleu més còmodes

Els que volen a altres ciutats o països amb certa freqüència, ja saben que de vegades els avions no posen a disposició dels clients mantes i coixins, i quan ho fan, solen ser reutilitzades, de materials artificials que poden irritar la pell, o  higienitzades incorrectament. Per garantir un descans confortable i evitar una erupció sobtada, o dormir sobre la suor o la saliva d’una altra persona, el millor és portar els vostres propis llençols a la maleta i deixar a mà el coixí viscoelàstic de viatge TRAVELLER. Aquest coixí enrotllat ocupa un espai mínim, cosa que la fa ideal per als vols.

2. Escales o retards inesperats

Avui dia, els retards en els vols són més comuns que mai. Per a molts, això significa passar algunes (o moltes) hores a l’aeroport esperant el següent vol o intentar dormir una mica als seients de la terminal o fins i tot al terra durant les escales. Si us trobeu en aquesta situació, us alegrarà d’haver portat aquest coixí extra. Els aeroports poden estar plens de bacteris, per la qual cosa portar el coixí viscoelàstic de viatge TRAVELLER és una gran opció, ja que les seves propietats antibacterianes inhibeixen el creixement bacterià de manera natural i permanent. A més, ve amb una coixinera impermeable, perfecta per a pares que viatgen amb els seus petits.

3. Llençols d’hotel bruts o sense desinfectar

No és per arruïnar la diversió, però un estudi fet fa uns anys va descobrir el preocupant fet que alguns hotels no canviaven els llençols entre hostes. Tot i que de vegades les lleis estatals ho exigeixen, no hi ha garantia que es canviïn. A més, les investigacions amb càmera oculta també han confirmat que els llençols no es renten amb regularitat. I fins i tot quan sí que es renten, la majoria utilitza detergents a base de peròxid, que poden provocar al·lèrgies o reaccions cutànies. Per evitar gèrmens, brutícia, àcars de la pols, olors estranyes, o simplement la idea de dormir en llençols amb la brutícia corporal d’una altra persona, és millor simplement empacar els vostres propis llençols i canviar-los una vegada que arribeu a l’habitació de l’hotel, Airbnb o hostal.

4. Llençols aspres i incòmodes

Molts hotels no inverteixen en llençols d’alta qualitat. Això significa que el més probable és que en arribar us trobeu amb llençols aspres que no són gens còmodes per descansar. Especialment en els propers mesos, quan la calor es faci sentir, serà tot un repte agafar el son amb aquest tipus de llençols, ja que tendeixen a generar més calor. La millor alternativa per evitar les caloroses nits d’insomni quan es viatja i també si es té la pell sensible és portar la superfície impermeable i freda POLARIS, que redueix la temperatura de la pell de l’usuari fins al voltant de 1°C, aconseguint una important millora del confort. A més, la superfície és excepcionalment suau i delicada amb la pell.

5. Roba de llit per a tots

Quan es tracta de famílies nombroses o d’amics que viatgen junts, de vegades algú haurà de dormir al sofà o al sofà llit. No obstant això, els hotels no sempre proporcionen suficient roba de llit per a tots els hostes, cosa que podria deixar als que no tenen llit dormint incòmodament també sense mantes ni coixins. Portar llençols de sota és una bona manera d’evitar aquest problema i, al mateix temps, estalviar diners en lloc de comprar llençols nous cada vegada. Tothom podrà dormir còmodament i evitarà despertar-se molest, cosa que significa un viatge feliç per a tots!

6. Nens petits de viatge

Viatgeu amb un nadó? A més d’un grapat de pitets i tovalloles extra, posar a la maleta un llençol de sota és fantàstic per moltes raons. En primer lloc, mantindrà el nadó fora de perill dels gèrmens que es poden trobar als llençols bruts o usats dels hotels. Tingueu en compte que la pell d’un nadó tendeix a ser delicada i per evitar al·lèrgies o erupcions és millor portar un llençol que estigui net i sigui hipoal·lergènic. En segon lloc, els nens petits poden mullar el llit durant la nit, especialment si estan aprenent a anar al bany. Portar el vostre llençol de sota impermeable NATURZINC per a nens us farà sentir més tranquils sabent que no haureu de netejar o fins i tot pagar un extra de neteja en cas d’accident.

7. Comoditat i sensació de llar

La gent dorm millor al seu propi llit, envoltat dels coixins i mantes familiars. Per tant, portar la roba de llit us garanteix un somni confortable. Atès que viatjar pot resultar pesat per al cos i la ment, tenir amb vosaltres la vostra reconfortant manta preferida per embolicar-vos després d’un llarg dia d’activitats pot marcar la diferència. El més probable és que us sentiu molt més feliços dormint als vostres propis llençols, independentment del llit (o el sofà) on us toqui dormir.

Ara ja coneixeu la importància d’afegir un llençol a la llista de viatge o d’equipatge. La clau és portar llençols suaus, impermeables i hipoal·lergògens per garantir un descans còmode i segur en qualsevol lloc on aneu. Una mica de preparació abans de viatjar pot contribuir en gran mesura a garantir-vos un millor descans i un millor viatge.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross