La guia de regals més divertida de BSensible per aquest Nadal

La guia de regals més divertida de BSensible per aquest Nadal

Per fi han arribat les festes de final d’any! I juntament amb elles, arriba l’època en què tothom corre com un boig buscant el regal perfecte. Per això aquesta vegada ho hem posat fàcil amb aquesta divertida guia de regals de BSensible. Hi ha un regal per a cada membre de la família i cercle d’amics. Spoiler: apreciaran aquests regals pràctics i còmodes.

1. Llençols ajustables impermeables

Aquest és el regal perfecte per a qualsevol edat. Regala’l al teu pare, que pateix de suors nocturnes, o a aquest cosí esportista que li encanta estirar-se al llit després d’arribar suat de l’entrenament (perquè la teva tia no para de queixar-se dels llençols pudents).

El llençol de sota impermeable NATURZINC té propietats antibacterianes que redueixen les olors i una membrana de poliuretà que impedeix que es filtrin els líquids. I per què no regalar-la a aquest amic que es pot passar hores assegurant-se que el seu llit està perfecte sense cap arruga? A més, aquest producte és totalment elàstic, cosa que significa que s’adapta perfectament al matalàs i no s’arruga.

2. Funda de coixí impermeable NATURZINC

Qui diria que aquesta amiga de tota la vida de l’institut es convertiria en una guru de la bellesa i influencer. Assegura’t de regalar-li una cosa que no només li encanti, sinó que també li sigui útil, com la coixinera impermeable NaturZinc de BSensible. Aquesta coixinera extra suau és ideal per als que tenen cura de la pell o tenen pell sensible, ja que té una excel·lent tolerància dermatològica. Per no parlar de les propietats antibacterianes que inhibeixen el creixement bacterià de forma natural i permanent. Anima’t a regalar-la als seus nebots adolescents que agrairan poder dormir per fi amb un producte que no empitjori el seu acne. I potser a aquest nuvi o marit que diu que no baveja, amb aquesta funda de coixí impermeable ja no li importarà!

3. Nòrdic NATURZINC

L’opció perfecta per a aquesta germana que li encanta veure pel·lícules envoltada d’un edredó! Potser ha arribat el moment de comprar-ne un de nou, perquè pugui gaudir encara més de les seves maratons de sèries o pel·lícules. Aquest nòrdic és genial, ja que està disponible en diferents gramatges per a diferents graus de calidesa, és lleuger, extremadament transpirable, regula la temperatura de manera natural i absorbeix la humitat, mantenint el cos a una temperatura constant. També és una bona opció per a aquest germà o cosí que torna a la universitat en una ciutat tan freda. Segur que apreciarà un regal que el mantingui abrigat.

I no oblidis la funda nòrdica NaturZinc que t’enamorarà pel teixit de punt confortable i per ser molt pràctica (no s’arruga, no es planxa). El seu disseny atemporal és perfecte per a totes les estacions i els colors són tan variats que combinaran perfectament sigui quin sigui el to del teu dormitori.

4. Protector de matalàs TENCEL

Tots tenim un familiar o amic a qui li encanta rebre gent a casa. Aquest protector de matalàs serà un regal molt útil, ja que és impermeable i les fibres d’origen natural mantenen la superfície seca i fresca gràcies a la seva excel·lent gestió de la humitat que, en conseqüència, redueix la proliferació de bacteris. Si coneixeu algú que tingui un apartament Airbnb aquest també serà un gran regal. Per què? Simple, el protector de matalàs actuarà com a barrera natural contra els àcars de la pols i altres gèrmens dels viatgers que entren i surten de casa. I per què no regalar-li-ho també a la mare per ajudar-la a estalviar? Tenir un protector de matalàs ajuda a mantenir les propietats del llit i evitar taques o desperfectes, preservant així la vida del matalàs (i estalviant diners a llarg termini).

5. Coixí viscoelàstic de viatge TRAVELLER

Tens un amic que sempre està viatjant i perdent vols? A aquest esperit lliure li encantarà tenir un coixí de viatge especialment pensat per a les seves necessitats. Li permetrà convertir qualsevol racó del món en el seu santuari de relaxació. Els aeroports, avions, autobusos i trens són plens de gent i això significa que hi ha gèrmens per tot arreu. Però aquest coixí farà que viatjar sigui més còmode i segur. És impermeable, ideal per a pells sensibles, antibacterià, i fins i tot porta una bossa de viatge per guardar el coixí enrotllat i que ocupi el mínim espai possible!

La millor part? Qualsevol d’aquests articles seran excel·lents regals per als amics o familiars que es preocupen pel planeta, ja que es fabriquen amb responsabilitat social i sostenibilitat mediambiental. Es tracta de regals únics que estem segurs seran molt apreciats, ja que són articles de qualitat, fàcils de cuidar i que ajuden a millorar el son de tothom. I no t’oblidis de gaudir-los tu mateix. Aquestes festes són per compartir. Bones festes!

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross