Com protegir-se de les xinxes del llit

Com protegir-se de les xinxes del llit

Les xinxes del llit són una amenaça que s’ha de prendre seriosament, ja que es poden introduir en mobles i no només són una molèstia sinó també una amenaça per a la salut. Les seves picades poden transmetre malalties i causar irritació i picor, i fins i tot poden afectar el son. Si has patit una infestació de xinxes a casa, no ets l’únic/a. Segons Forbes, el problema de les xinxes de llit ha vist un augment de casos a França de 180.000 a 400.000 entre el 2018 i el 2020. La bona notícia és que hi ha moltes maneres de protegir la teva llar de les xinxes. Fes una ullada a aquests simples hàbits per preparar-te.

Passar l’aspiradora amb freqüència

Prioritza aquesta tasca. Atès que les xinxes entren des de l’exterior, poden adherir-se a una peça de vestir i sense que te n’adonis podria produir-se una infestació a partir de la manca periòdica de neteja de les catifes. Passar l’aspiradora sovint ajudarà a reduir el risc en eliminar aquests visitants inesperats. Desfes-te de les xinxes a la catifa abans que tinguin l’oportunitat d’infiltrar-se als teus mobles.

Mantenir l’ordre

Treure elements de casa teva reduirà el nombre de possibles ambients propicis per a la proliferació de xinxes. A més de reduir el risc de plagues, mantenir les teves coses ordenades i organitzades també t’ajudarà a mantenir el teu nivell d’estrès sota control.

Utilitzar protectors de matalàs eficaços contra les xinxes del llit

Els protectors de matalàs redueixen el risc que apareguin xinxes. Les fundes de coixí protectores i els protectors de matalàs amb costures impenetrables i tancaments antixinxes, com el protector de matalàs BSensible BugSecure, segellen el teixit i eviten que les xinxes entrin i facin del teu matalàs el seu nou hàbitat. Recorda rentar tota la roba de llit amb freqüència per desfer-te de qualsevol xinxe que pugui haver ingressat a casa teva.

Tingues en compte que, més enllà de resultar molestes, les xinxes també poden ser un perill per a la salut, ja que propaguen malalties i causen grans malestars.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross