Com preparar la teva llar per als convidats en aquesta temporada nadalenca?

Com preparar la teva llar per als convidats en aquesta temporada nadalenca?

Les festes de Nadal són a la cantonada i, per a la majoria, això vol dir que han de preparar la casa per rebre amics i familiars. Aquest pot ser el moment perfecte per posar en pràctica idees noves que donin un canvi estètic i festiu a casa i il·luminin l’ambient. Tot i això, preparar adequadament la casa per als convidats no sempre és tan senzill, i molts no saben per on començar. Per això, tot seguit hem preparat una pràctica llista de consells perquè tot sigui més fàcil.

1. Ordre i neteja

El primer i més important és començar a preparar la casa traient els trastos i netejant els armaris. Cal ordenar bé, sobretot a les habitacions dels convidats i als espais comuns, per oferir als hostes un espai net i acollidor. És fonamental eliminar tot allò innecessari.

2. Entrada i rebedor

El primer lloc que veuran els convidats en entrar a casa teva és el rebedor; per tant, és important mantenir aquest espai perfecte per fer una bona primera impressió. Una bona idea és col·locar una catifa de benvinguda a l’entrada per protegir el terra del fang i la brutícia. Es pot aprofitar la data i buscar alguna cosa festiva per sumar a l’ambient.

3. Il·luminació i decoració de l’escena

Els llums nadalencs tenen alguna cosa especial, simplement fan que qualsevol habitació se senti acollidora. Es pot crear un ambient càlid i acollidor amb algunes espelmes amb aroma nadalenca. Una altra possibilitat és decorar amb unes boniques llums nadalenques zones com la terrassa o les escales.

4. Habitacions

Quan els espais comuns estiguin llestos, és el moment de preparar les habitacions dels convidats. No oblidem que la majoria estaran de viatge, per la qual cosa cal prestar especial atenció a la comoditat i la higiene. La millor solució és equipar cada llit amb el llençol de sota impermeable NATURZINC que manté el llit saludable i, al mateix temps, protegeix el matalàs. Les seves propietats antibacterianes inhibeixen el creixement bacterià de forma natural i permanent, per la qual cosa no caldrà preocupar-se que els gèrmens es propaguin per tota la casa.

En aquesta època de l’any la temperatura baixa, per la qual cosa és clau proporcionar als convidats un llit càlid. Per això, recomanem utilitzar el Nòrdic BSensible NATURZINC, disponible en diferents gramatges per a diferents graus de calidesa. Aquest edredó lleuger i extremadament transpirable regula la temperatura de manera natural i absorbeix la humitat, mantenint el cos a una temperatura constant. No oblideu cobrir-lo amb la funda nòrdica BSensible NATURZINC, perfecta per no haver de perdre temps en arreglar arrugues en fer el llit. Aquest còmode teixit de punt no necessita planxar-se perquè no s’arruga i el disseny atemporal és perfecte per a totes les estacions.

5. Espai extra per dormir

És fonamental tenir un espai al cap on poder ubicar possibles convidats d’última hora. Potser a l’estudi o la zona de la sala d’estar. Com és possible que dormin en llits inflables o sofàs, la millor manera que descansin còmodament és oferir bons coixins i mantes calentes. Assegureu-vos de protegir els coixins amb la funda de coixí impermeable BSensible NATURZINC. L’activitat antibacteriana permanent és ideal per a les persones que pateixen al·lèrgies. Així, els convidats no només estaran còmodes i gaudiran d´un son agradable, sinó que també tindran millor salut.

6. La cuina també!

Les sales d’estar i les habitacions de convidats ja estan a punt. Ara anem a la part més caòtica: la cuina! Aquesta és la central durant les vacances, de manera que ha d’estar neta i preparada per a qualsevol ajudant extra o convidat afamat. L’ideal és deixar-la en condicions perquè tot surti bé i tothom pugui gaudir d’un deliciós menjar nadalenc. Assegureu-vos que els àpats siguin senzills i demaneu ajuda o algun plat especial a algun dels vostres convidats. Així estalviarà temps i estrès (tret que li encanti cuinar).

Les festes són una època emocionant, especialment si s’esperen convidats. L’important és omplir la casa d’encant i tenir cura dels petits detalls. Amb els llençols de sota, els nòrdics i les fundes de coixí BSensible NATURZINC els teus convidats podran descansar còmodament. Si hi ha molts nens a casa, aquests productes facilitaran la neteja després dels vessaments, ja que són impermeables i rentables. També són fabulosos regals, ja que són útils i pràctics per als joves que viuen sols o per a la parella acabada de casar de la família. Però sobretot, recordeu gaudir de tot l’amor i les rialles (i el menjar!) que porten les festes.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross