Com preparar la teva habitació per estalviar gas aquest hivern

Com preparar la teva habitació per estalviar gas aquest hivern

L’hivern arriba a Europa i és hora de preparar-se per a una gran temporada de fred, ja que aquesta vegada les circumstàncies semblen ser similars a les d’anys anteriors. Davant les interrupcions i les fallades en el subministrament de gas, és el moment de ser previsors i tenir una reserva de productes necessaris per mantenir la calor durant el període més fred de l’any.

Encara que l’hivern ens estigui assetjant, és possible preparar la llar en condicions òptimes i, alhora, estalviar gas. No cal preocupar-se, però sí ocupar-se. Aquests productes us ajudaran a aconseguir-ho.

1) Cortinat doble

Durant aquesta època de l’any, és important evitar que el fred traspassi les finestres i arribi a les habitacions. La millor manera de fer-ho és afegir una cortina fina i translúcida com a primera capa més propera al vidre, i després cobrir-la amb una més gruixuda i fosca.

2) Xemeneia

Aquest és un bon moment per encendre la xemeneia. Recomanem fer-la servir per als qui tinguin la possibilitat de fer-ho. No només sumarà calidesa a la decoració de la llar, sinó que també ajudarà a estalviar gas, ja que el foc encès mantindrà la temperatura de tota la casa. També és un bon lloc per passar l’estona amb la família i, per què no, per menjar alguna cosa deliciosa.

3) Catifes

Les catifes són elements importants durant l’hivern, ja que afegeixen una capa d’aïllament a terra, atrapant l’aire fred de sota i evitant que es refredi l’habitació. La longitud no importa realment, encara que les més llargues cobriran més espai. Les millors són les catifes toves, que mantenen els peus calents i còmodes. La calor de les catifes ajudarà a mantenir la comoditat a la llar.

4) Teixits, textures i colors

Encara que no ho sembli, aquests elements poden generar grans canvis. Per augmentar la calidesa d’una casa o un dormitori, l’ideal és afegir teles gruixudes, millor en colors blancs cremosos, marrons naturals, beixos, o fins i tot vermells atenuats. Aquest truc ajudarà a elevar la temperatura. Les mantes o coixins de peluix no només donen una sensació acollidora, sinó que també ajuden a mantenir la temperatura de l’habitació.

5) Funda nòrdica NATURZINC

Aquest article és imprescindible per a l’hivern pel seu agradable teixit de punt, la practicitat i el disseny atemporal, perfecte per a totes les estacions. No cal utilitzar la calefacció o el sistema de gas cada dia, ja que aquesta funda nòrdica proporciona molta calor al llit. La combinació perfecta de teixits tècnics, la fibra TENCEL™ d’origen natural i la fibra SMARTCEL™sensitive creen una funda nòrdica antibacteriana, molt lleugera i suau com la seda. A més a més de la calidesa, la funda nòrdica ajuda a tenir una experiència de descans completa sense importar el fred a l’exterior. La seva comoditat i funcionalitat proporcionen prou calor sense sufocar el cos. Això és el que anomenem comoditat a llarg termini.

Sí, potser ens enfrontem a una situació d’escassetat de gas, però també ens podem preparar per afrontar el proper hivern i mantenir-nos còmodes mentre estalviem en el consum de gas i electricitat. Aquests consells proporcionaran confort i una llar molt càlida, és una garantia.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross