Com dormir bé durant la temporada d’al·lèrgies

Com dormir bé durant la temporada d’al·lèrgies

Com dormir bé durant la temporada d’al·lèrgies

A les nostres ocupades vides, qualsevol contracció del temps pot reduir el nombre d’hores que hauríem d’estar dormint. Quan hi ha coses que s’interposen en el camí de la son, com les al·lèrgies, pot fer que el desafiament sigui encara més gran. Encara que hi ha molts medicaments contra l’al·lèrgia, una de les millors maneres de no veure afectat és limitant l’exposició a les coses a les que s’és al·lèrgic, tant si s’està despert com adormit. Els al·lèrgens poden impedir-li dormir tant s’hauria, el que disminueix la seva immunitat i el fa encara més susceptible a les malalties durant el dia, afectant la seva qualitat de vida. A continuació, presentem algunes formes de combatre aquestes al·lèrgies i obtenir el bon somni que necessita.

Mantingui la seva casa tan neta i lliure d’al·lèrgens com sigui possible

Per als al·lèrgics, la neteja és realment important. Fer servir un ventilador o obrir una finestra del bany per eliminar l’excés d’humitat ajuda a limitar la formació de floridura al bany. Mentre que ventilar és important, també ho és intentar evitar l’entrada de pol·len.Els quatre principals al·lèrgens que se sap que interfereixen amb el son són els àcars de la pols, la floridura, la caspa de mascotes i el pol·len.

Netejar la pols amb regularitat i utilitzar una aspiradora amb filtre HEPA reduirà els al·lèrgens a la llar. Si teniu mascotes, no se’ls ha de permetre dormir amb membres de la casa que tinguin al·lèrgies conegudes perquè el seu pelatge i caspa (cèl·lules mortes de la pell) poden començar a provocar més reaccions, fent que el somni sigui més difícil. Fins i tot si està prenent medicaments, alguns tipus de medicaments poden provocar més somnolència durant el dia o poden deixar-vos “carregats” a la nit, quan s’hauria d’estar dormint.

Mantenir-se net un mateix i també la roba de llit pot fer que sigui més fàcil escapar d’alguns dels al·lèrgens, i aconseguir una bona nit de son. Una cosa que pot ajudar és fer servir llençols i fundes de coixí hipoal·lergògenes, com les que fabrica BSensible. BSensible disposa de llençols ajustables, coixins de viatge i protectors de coixins de diverses mides, i tots aquests productes estan certificats per la British Allergy Foundation.

El segell de la British Allergy Foundation assegura que aquests productes han estat provats en qualitat per a ser anti al·lergènics. Es considera un pas per sobre del segell “orgànic” perquè fins i tot els materials naturals sovint provoquen al·lèrgies. Els productes BSensible són ben coneguts per la seva capacitat de protegir contra l’excés d’humitat de diverses fonts, des de bolquers que degoten fins mullar el llit o fins i tot la suor nocturna, tot això en un teixit natural més suau que el cotó i tractat amb òxid de zinc per ajudar a combatre els bacteris mentre dorms. Els llençols BSensible també són fàcils de cuidar i es poden rentar a la rentadora, així els pots rentar tantes vegades com necessitis.

 

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross