Notícies

Pots imaginar un planeta més bonic que el nostre? Tenim arbres verds, flors exòtiques, varietat d’espècies animals, aigua neta i aire per respirar. No obstant això, no valorar aquestes meravelles està causant fenòmens naturals com onades de calor i inundacions. La idea d’un món a 1.2 graus d’escalfament global sembla massa boja per ser certa. És hora de tornar a avaluar el nostre comportament i posar en acció les 3 R (reduir, reutilitzar, reciclar) per protegir el nostre medi ambient. Petites accions com reemplaçar bosses plàstiques per bosses reutilitzables tenen un enorme paper en el canvi climàtic. 

A continuació, alguns consells per contribuir des de la comoditat del teu llit.

 

Utilitza teles naturals

Si fas un cop d’ull a la teva llar, veuràs molts objectes. Cada un d’ells ha impactat en el medi ambient de manera negativa o positiva segons la seva producció. Pensem, per exemple, en la tela utilitzada per fabricar peces de vestir i roba de llit. Utilitzar teles naturals genera menys impacte ambiental, ja que aquestes requereixen menys energia per a la seva producció i es poden reutilitzar més fàcilment. A més, se senten millor al tacte, respiren millor i és menys probable que causin reaccions al·lèrgiques.

 

Canvia la teva dieta

La indústria alimentària és una de les principals causants del canvi climàtic. Al reduir el teu consum de proteïna animal a la meitat, pots reduir la teva petjada de carboni en més d’un 40%.

 

Canvia les bombetes de llum per leds

Les bombetes de led duren 25 vegades més, i utilitzen un 75% menys d’energia que altres bombetes.

 

Informa’t sobre els productes i les marques que tries

Una de les millors coses que pots fer és mantenir-te informat; com més sàpigues, millor. Una bona idea és investigar les marques que fas servir quotidianament i veure quines accions s’estan duent a terme com a empresa per evitar danyar el medi ambient.

 

La filosofia de BSensible

A BSensible, ens assegurem de contribuir a un medi ambient segur a través de la nostra filosofia de materials naturals i sostenibilitat. En el nostre procés de fabricació, utilitzem una fibra d’origen natural i sostenible coneguda com TENCEL ™, feta de fusta obtinguda de fonts certificades i controlades. Els mètodes de producció de fibres utilitzats són extremadament ecològics. S’empren solvents orgànics en els quals l’aigua utilitzada és reciclada i el percentatge de solvents reutilitzats excedeix el 99%. Som una empresa compromesa cent per cent amb la teva comoditat i amb la seguretat del planeta.