Com ajudar al medi ambient des de la comoditat del teu llit

Com ajudar al medi ambient des de la comoditat del teu llit

Pots imaginar un planeta més bonic que el nostre? Tenim arbres verds, flors exòtiques, varietat d’espècies animals, aigua neta i aire per respirar. No obstant això, no valorar aquestes meravelles està causant fenòmens naturals com onades de calor i inundacions. La idea d’un món a 1.2 graus d’escalfament global sembla massa boja per ser certa. És hora de tornar a avaluar el nostre comportament i posar en acció les 3 R (reduir, reutilitzar, reciclar) per protegir el nostre medi ambient. Petites accions com reemplaçar bosses plàstiques per bosses reutilitzables tenen un enorme paper en el canvi climàtic. 

A continuació, alguns consells per contribuir des de la comoditat del teu llit.

 

Utilitza teles naturals

Si fas un cop d’ull a la teva llar, veuràs molts objectes. Cada un d’ells ha impactat en el medi ambient de manera negativa o positiva segons la seva producció. Pensem, per exemple, en la tela utilitzada per fabricar peces de vestir i roba de llit. Utilitzar teles naturals genera menys impacte ambiental, ja que aquestes requereixen menys energia per a la seva producció i es poden reutilitzar més fàcilment. A més, se senten millor al tacte, respiren millor i és menys probable que causin reaccions al·lèrgiques.

 

Canvia la teva dieta

La indústria alimentària és una de les principals causants del canvi climàtic. Al reduir el teu consum de proteïna animal a la meitat, pots reduir la teva petjada de carboni en més d’un 40%.

 

Canvia les bombetes de llum per leds

Les bombetes de led duren 25 vegades més, i utilitzen un 75% menys d’energia que altres bombetes.

 

Informa’t sobre els productes i les marques que tries

Una de les millors coses que pots fer és mantenir-te informat; com més sàpigues, millor. Una bona idea és investigar les marques que fas servir quotidianament i veure quines accions s’estan duent a terme com a empresa per evitar danyar el medi ambient.

 

La filosofia de BSensible

A BSensible, ens assegurem de contribuir a un medi ambient segur a través de la nostra filosofia de materials naturals i sostenibilitat. En el nostre procés de fabricació, utilitzem una fibra d’origen natural i sostenible coneguda com TENCEL ™, feta de fusta obtinguda de fonts certificades i controlades. Els mètodes de producció de fibres utilitzats són extremadament ecològics. S’empren solvents orgànics en els quals l’aigua utilitzada és reciclada i el percentatge de solvents reutilitzats excedeix el 99%. Som una empresa compromesa cent per cent amb la teva comoditat i amb la seguretat del planeta.

 

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross