7 beneficis per a la salut dormint en roba de llit fresca per a l’estiu

7 beneficis per a la salut dormint en roba de llit fresca per a l’estiu

A les nits d’estiu, poder dormir còmode i fresc és fonamental. No obstant, per a molts la calor intensa és enemiga del bon descans. Per això, comptar amb la millor roba de llit de superfície freda és important i molt beneficiós per a la salut. Descansar més i millor pot fer meravelles per a la salut mental, el pes corporal i fins i tot pot ajudar a lluir més jove, per esmentar-ne només alguns avantatges. Seguiu llegint per descobrir com la nostra línia POLARIS pot ajudar-vos aquest estiu.

1. Millora la qualitat del son

Segons els experts en son, l’ideal és dormir en una habitació a una temperatura entre 15 i 20 graus centígrads. Si les suors nocturnes, les sufocacions o la sensació de sobreescalfament us mantenen desperts a la nit, el més probable és que no estigueu dormint les set o vuit hores que necessiteu. Això pot afectar la vostra qualitat de son i, en última instància, la salut de diverses maneres. Per contra, recostar-se sobre una superfície freda pot ajudar a agafar el son més ràpid i a dormir més profundament.

2. Disminueix l’insomni

Durant l’estiu moltes persones experimenten insomni degut a les altes temperatures. No obstant això, una cosa tan simple com aconseguir una funda de coixí freda i impermeable POLARIS pot fer una gran diferència. En mantenir el cap fresc, aquestes fundes permeten dormir durant més temps sense despertar-se a causa de suors nocturns o sufocacions. La funda de coixí freda i impermeable Polaris de BSensible és la vostra millor aliada contra la calor.

3. Manté una temperatura corporal agradable

La temperatura corporal fluctua durant les diferents fases del son. Els descensos de temperatura afavoreixen la producció de melatonina, cosa que, alhora, ajuda a agafar i mantenir un son profund. Disposar d’una superfície impermeable i freda POLARIS ajuda a ajustar i reduir la temperatura corporal al voltant d’ 1 °C, aconseguint una millora significativa del confort. La superfície impermeable i freda POLARIS de BSensible ajuda a regular la temperatura corporal per aconseguir el benestar més gran i un son reparador.

4. Millora l’estat d’ànim, els nivells d’energia i la funció cognitiva

Si la roba de llit està feta de lli o un altre material que absorbeixi la calor, el més probable és que acabeu donant voltes al llit, estenent una cama, recollint-la, estenent els braços, etc. Per descomptat, així és impossible dormir, i la manca de son afecta el vostre estat d’ànim, energia i funció cerebral. Si passeu tot l’estiu així, el més probable és que la vostra salut mental es vegi molt afectada. Recordeu que és important descansar bé i dormir prou per evitar l’ansietat, la dificultat per concentrar-se i la irritabilitat.

5. Ajuda a controlar el pes

En baixar la temperatura del nostre cos durant el son, es produeix l’hormona del creixement humà que contribueix a la curació de tendons i músculs. La quantitat de calories que crema el nostre cos en repòs depèn de la quantitat de múscul que tinguem. Alhora, els nivells de cortisol (hormona relacionada també amb la fam) al nostre cos també disminueixen, la qual cosa implica que us veureu menys propensos a sucumbir als desitjos de menjar durant el dia.

6. Ajuda a preservar la pell llisa i amb aspecte jove

Encara que altres aspectes del vostre estil de vida també hi influeixen, una coixinera freda, impermeable i transpirable pot afavorir un aspecte juvenil. Com? Bàsicament, perquè ajuda el vostre cos a descansar durant la nit, donant a la pell l’oportunitat de recuperar-se. Dormir millor també promou la producció i l’equilibri hormonal, cosa que ajuda a prevenir erupcions cutànies.

7. Ofereix una solució convenient

Tot i que l’aire condicionat es pot utilitzar per controlar la temperatura ambient, deixar-lo encès durant la nit pot suposar una elevada despesa energètica i a més és perjudicial per al medi ambient i la salut. Invertir en solucions alternatives, com un joc de roba de llit fred i impermeable de qualitat, pot estalviar molts diners a llarg termini.

Dormir còmodament durant les nits d’estiu és possible, i de fet és molt fàcil! La nostra superfície impermeable i freda POLARIS és una de les millors del mercat, per sobre de la majoria de la competència. A més de totes les qualitats que ja esmentem, també estan fabricades amb materials naturals, són sostenibles, no tòxiques, hipoal·lergògenes, impermeables i antibacterianes. Invertir en la millor roba de llit de superfície freda pot fer que el vostre son sigui més plaent, tranquil i lliure de suors nocturns. Per no parlar que pot beneficiar la vostra salut mental i física (i fins i tot a la butxaca). Despertareu al matí recarregats i renovats.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross