5 consells per transformar la teva casa en un espai ideal per a les festes

5 consells per transformar la teva casa en un espai ideal per a les festes

La temporada hivernal ha arribat i porta amb ella les tan esperades festes de cap d’any: Nadal i Any Nou. La nostra llar també es transforma en un lloc especial quan arriba l’hivern, ja que el fred ens fa voler estar en ambients càlids i acollidors. La clau és sumar capes extra de confort en totes les àrees com sigui possible. A continuació t’oferim alguns consells per posar la teva llar a to amb les festivitats.

1. Decora amb espelmes

Les espelmes són un clàssic en la decoració festiva i a més potencien l’ambient hivernal. Existeixen gran varietat de colors, formes i aromes que les fan la decoració perfecta per a la sala d’estar, la cuina i fins i tot el bany. Les espelmes aromàtiques (carabassa, sàndal o espècies) són ideals per aconseguir que la teva casa “faci olor de Nadal” i fer l’ambient més acollidor.

2- Reemplaça les teves cortines per altres amb teles més gruixudes

Les cortines lleugeres són ideals per a l’estiu, però l’arribada de l’hivern demana més capes. Canvia les teves cortines d’estiu per altres de roba més gruixuda. Així l’habitació no només es veurà més elegant sinó que també es mantindrà més càlida.

3- Col·loca edredons

És el moment perfecte per recórrer als edredons que porten generacions a la família i també aconseguir-ne de nous. Una cosa que pots fer (i que funciona molt bé com a decoració) és posar-los sobre sofàs, cadires, bancs i llits per a les nits fredes.

4- Juga amb les capes de la roba de llit

Les capes addicionals de roba de llit són importants per mantenir a tots abrigats i còmodes durant la nit. Una de les capes més importants és la que va sobre el matalàs, per això el protector de matalàs impermeable Cosmetic de BSensible és un gran aliat. Al ser impermeable i transpirable, ajuda a protegir el matalàs i a el mateix temps brinda més confort.

5- Omple l’espai de coixins

Els coixins fan que els sofàs i els llits siguin més acollidors i que et vinguin ganes d’envoltar-te d’ells. El coixí Cosmetic de BSensible és l’opció perfecta per a les festes. Restaura, manté i millora la pell de manera natural al temps que actua com una barrera protectora contra àcars i fongs (ideal per als que pateixen al·lèrgies). Pots jugar amb diferents mides i colors. Com més n’hi hagi, millor. Ara que els dies s’escurcen i les festes de cap d’any s’apropen, és moment de fer de la teva llar el refugi perfecte per descansar i sentir-te abrigat. La millor manera de fer-ho és sumar capes d’edredons, coixins, cortines i cobrellits que també tinguin beneficis per a la pell i la teva salut. Escull BSensible, els productes que et cuiden mentre descanses.

 

 

 

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross