4 raons per les quals els llençols hipoal·lergògens són cada vegada més populars

4 raons per les quals els llençols hipoal·lergògens són cada vegada més populars

Els símptomes de l’al·lèrgia no només són incòmodes, sinó que també dificulten el son a la nit. Encara que prendre un antihistamínic i evitar la causa dels símptomes en la mesura del possible és el consell més comú, la realitat és que és més difícil fer-ho a la nit. La roba de llit típica pot incloure diversos al·lèrgens, com els àcars de la pols i les espores dels fongs, que podrien exacerbar els seus símptomes, per la qual cosa els llençols hipoal·lergògens són la teva millor aposta per a un son sense interrupcions.

Vegem per què els llençols hipoal·lergògens han augmentat la seva popularitat en els darrers anys.

1. Comoditat

Els llençols hipoal·lergògens tenen fundes suaus i sense plecs, la qual cosa brinda més confort. No obstant això, la comoditat va de la mà duna bona nit de descans. Aquests llençols antial·lèrgics creen una barrera de defensa entre la persona i els al·lèrgens. Com a resultat, hi ha menys congestió nasal, picor, esternuts i molts altres al·lèrgens que s’activen en ficar-se al llit.

2. Transpirabilitat

Els llençols hipoal·lergògens són altament absorbents. Poden absorbir la humitat del cos i retenir-la sense que la persona senti la roba de llit mullada. Gràcies al teixit transpirable, aquests llençols són ideals per dormir, mentre conserven el flux d’aire i la frescor a l’estiu, alhora que mantenen la calor essencial a l’hivern.

3. Qualitat del teixit

Els llençols hipoal·lergògens estan dissenyats per a persones de “son lleuger” i sensibles als al·lèrgens. Enlloc d’estar fabricats amb una barreja de franel·la i cotó com a la roba de llit convencional, els coixins, llençols i fundes nòrdiques hipoalergèniques solen estar fetes de cotó natural, lyocell, cànem de lli, escuma viscoelàstica, microfibra i polièster. Els al·lèrgens i els àcars de la pols no poden sobreviure en materials hipoal·lergògens.

4. Beneficis per a la salut

Moltes persones experimenten reaccions al·lèrgiques a la pols, al pol·len, la floridura i els microorganismes. Les dades del lloc web líder en salut, WebMD, suggereixen que es coneixen més de 3.700 al·lèrgies. Pot ser que una persona no en sigui conscient, però els llençols normals permeten que aquests al·lèrgens s’acumulin i es transmetin a la nit. En conseqüència, fan malbé el sistema immunitari i fan que l’usuari sigui susceptible d’emmalaltir. Per evitar les al·lèrgies és aconsellable triar llençols hipoal·lergògens. A més, estan compostos per materials d’alta qualitat, cosa que els fa millors per a la pell i els sentits.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross