4 hàbits per millorar el son aquest Nadal

4 hàbits per millorar el son aquest Nadal

És normal que en aquesta època els nostres patrons de son s’alterin. Les emocions i compromisos socials i laborals ens mantenen en estat d’alerta i ens costa dormir. Vols millorar el teu descans aquest Nadal? Aquests consells us ajudaran a aconseguir-ho fàcilment.

Intenta ficar-te al llit més aviat

Intenta establir un horari per anar al llit i complir-ho! Tingues en compte que l’ideal és que els adults dormin entre 7 i 9 hores, però sigues realista, si sols ficar-te al llit tard, és probable que et costi canviar aquest hàbit. Pots aconseguir-ho pas a pas, començant per anar a dormir almenys mitja hora abans.

Converteix el teu llit en un núvol

A més de fer que el teu llit es vegi increïble, els coixins brinden suport cervical, fonamental per a un bon descans, i és per això que els has de triar amb compte. Comprova l’estat dels teus coixins, desfés-te d’aquells que ja hagin complert el seu cicle i afegeix-ne de nous de la millor qualitat. El Coixí Cosmetic d’escuma viscoelàstica de BSensible és el més còmode i suau, les seves propietats cosmètiques i antibacterianes mantenen la teva pell saludable i eviten reaccions al·lèrgiques. Col·loca diversos coixins al teu llit per transformar-la en un esponjós núvol.

Incorpora petits rituals

Una bona idea per tenir un incentiu, és implementar petits rituals. Això us donarà al vostre cervell el senyal que l’hora de dormir s’acosta alhora que us permetrà tenir un moment al dia per relaxar-vos. Pot ser senzill com llegir algunes pàgines del teu llibre favorit, preparar una deliciosa infusió, o meditar per uns minuts.

Cuida de tu

Para atenció al teu cos i assegura’t de cuidar-lo apropiadament. Molts cops no donem importància a indicis de malestar i això pot tenir conseqüències greus. Les al·lèrgies, per exemple, solen interferir en els cicles saludables del son. En sentir irritació a la pell, picor o experimentar dificultat per respirar és més probable que despertem molestos durant la nit i estiguem de mal humor al matí. Prova el llençol de sota BSensible NaturZinc, que actua com a barrera protectora contra àcars i fongs i posseeix excel·lent tolerància dermatològica clínicament testada, a més és impermeable i transpirable, res la supera. Comença el nou any millorant els teus hàbits de son per millorar la teva vida. Aquest nadal, el regal perfecte és la col·lecció de BSensible per equipar el teu llit i tenir el millor descans.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross