4 Beneficis de l’ús de llençols hipoal·lergògens

4 Beneficis de l’ús de llençols hipoal·lergògens

Els nounats passen de 10 a 18 hores dormint cada dia. Això és perfectament normal i saludable, i no hauria d’alarmar els pares, ja que els pares primerencs de vegades es preocupen. No obstant això, algunes al·lèrgies nasals, com l’èczema i l’asma, poden causar apnea de la son al seu fill. Una de les millors maneres de protegir el seu fill d’aquestes al·lèrgies és utilitzar llençols aptes per a al·lèrgics. A continuació us expliquem per què ha d’utilitzar llençols hipoal·lergògens per el llit del seu nadó.

1. Retenció d’al·lèrgens comuns com la pols
El terme hipoal·lergògen s’utilitza per referir-se a productes com teixits i cosmètics que contenen o produeixen menys al·lèrgens. Els llençols hipoal·lergògens per el llit del nadó no causaran al·lèrgies ni s’irritarà la pell de el nadó, a diferència dels llençols normals per a nadons. A més, els llençols hipoal·lergògens són resistents als al·lèrgens, com els àcars de la pols i el pol·len. Això vol dir que el seu nadó dormirà còmodament sense estar exposat als al·lèrgens comuns que són una gran font d’irritació. Atès que la immunitat del seu nadó encara s’està desenvolupant, vol protegir-lo dels al·lèrgens tant com pugui. Una manera eficaç és utilitzar llençols hipoal·lergògens i fundes de matalàs hipoal·lergògens per el llit del seu nadó.

2. Els llençols aptes per a al·lèrgics són transpirables
Tenint en compte que el seu nadó està estirat cap per amunt la major part de el temps quan dorm, la sudoració excessiva pot fer que el seu fill se senti incòmode amb la irritació de la pell. No es preocupi, perquè els llençols hipoal·lergògens estan fets de materials transpirables que faciliten la suficient circulació d’aire. Això permet que el seu nadó dormi fresc sense suar excessivament, fins i tot amb hores de son prolongades. Els llençols de llit per a nadons són clau per assegurar que la pell del seu nadó no s’irrita per l’excés de calor produïda. Els llençols normals per a nadons poden no estar fets de materials transpirables. A més, un llençol de llit hipoal·lergògen és antimicrobià. Això redueix en gran mesura les possibilitats de creixement de floridura i l’acumulació de pols i altres al·lèrgens.

3. Es pot rentar a màquina
Els llençols del llit del nadó necessiten ser rentats i canviats regularment. Fins i tot els llençols hipoal·lergògens necessiten un rentat constant. Recorda que els llençols hipoal·lergògens no són 100% resistents als al·lèrgens. Mantenir nets els llençols del llit del seu nadó reforça les propietats hipoal·lergògenes dels llençols. Més de tres quartes parts de les persones reconeixen que se senten més còmodes dormint en llençols nets amb una aroma fresc. Això també s’aplica als nadons. Els llençols nets del llit mantindran el seu nadó lliure de la majoria dels al·lèrgens que poden acumular amb el temps.

4. Els llençols hipoal·lergògens del llit són suaus i còmodes
La majoria dels teixits que fan els llençols aptes per a al·lèrgics són naturals. S’esperaria que els materials hipoalergènics fossin resistents i aspres, però són suaus al tacte i còmodes. Per tant, al comprar llençols hipoal·lergògens per al seu nadó, s’assegura la comoditat general del bebè.

No obstant això, els llençols hipoal·lergògens no són completament resistents als al·lèrgens. Si els mantens nets, augmentaran la seva eficàcia per evitar els al·lèrgens. Fins i tot quan utilitzi llençols hipoal·lergògens per el llit, ha d’observar al seu fill atentament. Si s’observa que el nen està inquiet i ha interromput el seu patró de son, pot significar que els llençols estan irritant la pell del nadó. A més, si el seu fill tus i té sibilàncies amb més freqüència, fins i tot després de canviar els llençols nets, pot indicar que necessita utilitzar llençols aptes per a al·lèrgics diferents. Després de comprar llençols hipoal·lergògens per a el llit, hauria de notar una reacció positiva en el seu fill.En definitiva, l’objectiu final dels pares és evitar que els al·lèrgens entrin al llit del seu nadó. Encara no hi ha llençols de llit que siguin 100% resistents als al·lèrgens, però el seu nadó estarà millor usant llençols aptes per a al·lèrgics. Quan compri llençols hipoal·lergògens per el llit del nadó, tingui en compte el factor de transpirabilitat, la facilitat de neteja a màquina i la suavitat i comoditat. A més, també compri en un establiment de primera categoria i de bona reputació, per obtenir la millor qualitat.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross