Com combatre les suors nocturnes i dormir millor tot l’any

Com combatre les suors nocturnes i dormir millor tot l’any

Normalment en dormir, el nostre cos tendeix a baixar la temperatura corporal dràsticament, molt per sota de la mitjana normal mentre estem desperts i actius, per la qual cosa la sudoració nocturna és un indicatiu que el cos busca regularitzar-ne la temperatura. Les suors nocturnes poden produir-se per diversos factors, i afecten tant homes com dones. Despertar-se suant al mig de la nit pot resultar incòmode per a moltes persones, reduint la qualitat del son i provocant greus molèsties. Com que descansar correctament és vital per a la nostra salut, és important trobar les mesures adequades per combatre’ls i recuperar un son tranquil i continu. A continuació, t’oferim alguns consells:

1. Ajustar el teu estil de vida

Pots considerar canvis en els teus hàbits diaris com tenir cura del que menges. Evitar la cafeïna, els àpats picants, l’alcohol i els aliments que puguin provocar pics de temperatura corporal i induir la sudoració. Beure més aigua fresca, això ajuda a mantenir la temperatura del teu cos més agradable.

2. Utilitzar peces de teixits lleugers i transpirables

Per reduir la sensació de calor és important triar teixits que siguin transpirables, com ara el cotó o el lli. A l’hora de comprar un pijama nou, assegura’t que estigui fet d’aquests materials.

3. Substituir el matalàs

Alguns matalassos són més propensos a retenir la calor que altres. Tot i això, si no vols substituir el matalàs una altra alternativa és utilitzar un protector de matalàs. El protector de matalàs Bsensible TENCEL té una superfície altament suau i delicada per a la pell. El teixit de fibres d’origen natural manté la superfície seca i fresca gràcies a la seva excel·lent gestió de la humitat que, en conseqüència, redueix el creixement bacterià.

4. Invertir en roba de llit nova

Si les suors nocturnes s’estan convertint en un problema, podeu considerar la possibilitat de canviar la roba de llit. Llençols frescos, impermeables i transpirables poden ajudar a alleujar la calor corporal. El nostre llençol de sota BSensible Polaris és excel·lent a causa de les seves propietats refrescants: redueix la temperatura corporal al voltant d’1°C, aconseguint una millora significativa del confort.

5. Dormir en un dormitori més fresc

Per a les dones que pateixen suors nocturns relacionats amb la menopausa, és una bona idea adaptar el seu entorn de son. Una opció és mantenir el termòstat a una temperatura més baixa per evitar que la calor s’acumuli al voltant del cos durant la nit. Una habitació amb temperatures altes pot ser agradable, però pot desencadenar o facilitar les suors nocturnes.

A més d’aquests remeis eficaços i que pots tenir a mà, és possible que també vulguis parlar amb un metge per revisar els problemes de salut que poden estar associats a les suors nocturnes. Tingues la seguretat que, mentrestant, l’ús de teixits refrescants i d’origen natural suposarà una millora i t’ajudarà a dormir millor.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross