Avantatges dels nostres productes de llit NaturZinc

Avantatges dels nostres productes de llit NaturZinc

A BSensible ens sentim orgullosos de presentar un concepte revolucionari: NaturZinc.

Els nostres llençols de sota i fundes de coixí són ideals per a aquells que vulguin anar més enllà del dormir i, gràcies a les propietats dermatològiques antibacterianes i naturals, us ajudaran a mantenir-vos frescos durant més temps.

Altres característiques sorprenents són:

  • Activitat antibacteriana permanent sense ús de substàncies nocives
  • Excel·lent tolerància dermatològica, provada clínicament
  • Reducció d’olors desagradables
  • Barrera protectora (àcars de la pols, fongs, etc.), ideal per a persones que pateixen al·lèrgies
  • Superfície de la tela d’origen natural
  • Rendiment permanent, lliure de substàncies nocives
  • Produït amb responsabilitat social, traçabilitat total i sostenibilitat ambiental. Fabricat completament a Europa.

Ús general i avantatges dels nostres productes NaturZinc

Pel que fa a la salut i el confort, la nostra nova línia NaturZinc destaca entre la resta. L’òxid de zinc , l’ingredient clau natural, s’utilitza generalment per curar la pell i fins i tot pot actuar com una capa protectora que evita els patògens. Per això, s’utilitza sovint en altres aplicacions, com en la indústria de la pell i la cosmètica. Per tots aquests motius, els llençols ajustats BSensible NaturZinc són la millor opció per mantenir-vos sans, protegits amb el vostre llit i el vostre matalàs.

Aquí teniu més avantatges de la nostra línia de productes NaturZinc:

Ideal per a pells sensibles

L’òxid de zinc, l’ingredient natural de NaturZinc, té propietats calmants i antiinflamatòries que ajuden a regenerar la pell. Quan s’aplica als nostres llençols, juga un paper important a l’hora de mantenir sans les persones sensibles de la pell, com ara els nadons.

Antibacterià

Un altre avantatge dels productes NaturZinc és que tenen propietats antibacterianes, que eviten les infeccions bacterianes, reduint la possibilitat que els contaminants penetrin al matalàs i, en última instància, a la pell.

Antiinflamatori

Durant l’hora d’anar a dormir, la pell passa almenys 6 hores tocant la superfície dels llençols. Els nostres llençols i fundes de coixí són ideals per a aquells que pateixen malalties de la pell com l’èczema i són molt eficaços per combatre la irritació i prevenir la inflamació.

Frescor tota la nit

L’acabat ultra suau dels nostres productes protegeix les cèl·lules de la pell. Per tant, proporciona una frescor natural i un confort a llarg termini a la pell.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross