BSensible solidari amb la lluita contra la COVID-19

Des de Bedding Industrial Begudà hem optat per reinventar-nos i posar tot l’equip humà i tècnic de l’empresa a disposició de l’emergència sanitària que estem vivint arreu del món.

 

Conscients, per una banda de les grans dificultats que està patint la societat en general i molt especialment el personal sanitari del nostre país que és el que està a primera línia de foc, i per altra banda del gran potencial de barrera que suposa el nostre teixit, hem considerat molt adient posar-lo a disposició de la fabricació de bates i mascaretes per ajudar a protegir la població en aquesta lluita contra la COVID-19.

 

És per això que, des del primer dia, tots els departaments estem treballant per confeccionar i distribuir a molts països mascaretes i bates que estan fetes amb el mateix material que els nostres llençols i coixineres. D’aquesta manera podem oferir productes de protecció reutilitzables i sostenibles, que actuen com a barrera.

Fins a dia d’avui estem protegint el personal de molts centres hospitalaris, residències de gent gran i cossos de seguretat, alhora que distribuïm aquests productes a farmàcies i ortopèdies.

 

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross