Les cookies o galetes són uns petits arxius de text que s’instal·len als equips des dels quals s’accedeix al nostre lloc web. Poden guardar la identificació de l’usuari que visita el web i els llocs pels quals navega. Quan l’usuari (tu, en aquest cas) ens torna a visitar es llegeixen les galetes per identificar-lo i restablir les seves preferències i configuració de navegació. Si un usuari no autoritza l’ús de les galetes, alguns serveis o funcionalitats del lloc web podrien no estar disponibles.

Volem que aquest lloc ofereixi un bon servei i que sigui fàcil d’utilitzar. El nostre objectiu és oferir-te productes i serveis personalitzats. En aquest sentit les galetes ens permeten:

  • Identificar els usuaris registrats quan tornen al lloc perquè puguin recuperar resultats de la seva activitat anterior i visualitzar les seves factures anteriors.
  • Estalviar temps evitant la necessitat de tornar a introduir la mateixa informació.
  • Protegir la seva seguretat mitjançant la comprovació de les dades d’inici de sessió.

Aquest lloc web utilitza les galetes següents:

Google Analytics

Google Analytics és un servei gratuït que ofereix Google Inc. i que recull informació sobre quines pàgines del lloc web s’han consultat, en quin moment, amb quin navegador, etc. Posteriorment, aquesta informació s’envia als servidors de Google Inc. als Estats Units.

Més informació a www.google.com/analytics/.

Per controlar la recopilació de dades amb finalitats analítiques per part de Google Analytics pots anar a https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Adobe Typekit

Typekit és un servei que et proporciona accés a una biblioteca de fonts tipogràfiques.

Per poder proporcionar el servei Typekit, Adobe pot recopilar informació sobre les fonts que es fan servir un lloc web. La informació s’utilitza per a finalitats de facturació i compliment d’obligacions legals.

Piwik

Piwik és una eina per a mètriques en temps real. Permet fer un seguiment de la navegació de les visites: quines pàgines visiten, en quin navegador, etc. Aquesta informació s’envia als servidors de LaMantis Disseny i Internet SL a Espanya.

Pots revocar el consentiment d’ús de les galetes eliminant-les per mitjà de les opcions que t’ofereix el navegador.

Si vols rebre informació addicional sobre l’activitat de les empreses de publicitat a Internet i sobre com eliminar les teves dades dels registres d’aquestes empreses, et recomanem que visitis www.networkadvertising.org.

Pots configurar el navegador per tal que t’informi prèviament de la possible instal·lació de galetes. També podràs decidir que se suprimeixin automàticament un cop es tanqui el navegador, equip o dispositiu. Pots trobar informació sobre com fer-ho a:

magnifiercross