Manteniment COSMETIC i BUGSECURE

El manteniment dels productes COSMETIC i BUGSECURE et premetran allargar les seves propietats i la seva vida útil.

Els productes COSMETIC són el protector de matalàs i el protector de coixí amb un exclusiu tancament de cremallera i sistema anti-balloon patentat.

Al seu interior està ple de fibres de polièster i de Lyocell que contenen òxid de zinc per crear una capa extra de comoditat mentre cuida la teva pell.

També pots completar el teu llit amb el coixí viscoelàstic, que inclou un protector de coixí encoixinat COSMETIC, que s’adapta perfectament, per mantenir el teu coixí com a nou.

La protecció integral de matalàs BUGSECURE, té el tancament patentat per protegir el matalàs contra les xinxes. Protegeix els sis costats del matalàs. A més, proporciona una barrera física contra els àcars de la pols, els líquids, les taques, les humitats i tot tipus d’al·lèrgens.

Consells de manteniment per als productes COSMETIC i BUGSECURE

Recomanem rentar i eixugar amb la cara del tèxtil cap a fora i el laminat cap a dins.  Es recomana rentar-lo abans del primer ús: es tornarà més suau.

Rentat: A màquina, màxim a 60º. Utilitzeu detergent biodegradable si és possible.

Assecat: Assecadora a baixa temperatura.

Contraindicacions:

  • No facis servir lleixiu. A causa dels elements naturals dels nostres teixits, eviteu utilitzar clor o qualsevol dissolvent, ja que pot dissoldre el recobriment.
  • No el planxis o podria quedar afectada la membrana impermeable.
  • No el rentis en sec.

Si segueixes aquest consells, aconseguiràs que el teu producte COSMETIC i BUGSECURE conservin les seves propietats més temps.

magnifiercross