Manteniment BSensible Polaris

Segueix aquests consells de manteniment per conservar les propietats dels productes BSensible Polaris

El manteniment del llençol de sota i la funda de coixí BSensible Polaris és molt important per protegir les seves propietats. Aquesta roba de llit té un rendiment permanent, inclús després de molts cicles de rentat, ja que les qualitats s’aconsegueixen gràcies a la combinació de fibres i no a un tractament posterior.

Recomanem rentar i eixugar amb la cara del tèxtil cap a fora i el laminat cap a dins. Es recomana rentar-lo abans del primer ús: es tornarà més suau.

Rentat: A màquina a 40° o en fred amb teixits suaus/delicats. Utilitzeu detergent biodegradable si és possible.

Assecat: Assecadora a baixa temperatura.

Contraindicacions:

  • No facis servir lleixiu. A causa dels elements naturals dels nostres teixits, eviteu utilitzar clor o qualsevol dissolvent, ja que pot dissoldre el recobriment.
  • No el planxis o podria quedar afectada la membrana impermeable.
  • No el rentis en sec.

Si segueixes aquest consells, aconseguiràs que el teu producte Polaris dissipi la teva calor corporal continuament, aconseguint una millora del confort durant el descans.

Redueix la temperatura de la pell al voltant d’un grau, científicament demostrat.

BSensible Polaris és l’ajuda natural per agafar el son. Ajuda a que les nits siguin més suportables per a persones que solen donar voltes durant la nit per buscar la temperatura perfecta, per qui pateix suors nocturns, i les dones amb menopausa o sufocacions.

Roba de llit produïda amb responsabilitat socialtraçabilitat total i sostenibilitat ambiental, fabricada totalment a Europa.

magnifiercross