BSensible, compromís sostenible

No hi ha inspiració més gran que la natura i les nostres instal·lacions estan envoltades d’ella. La Garrotxa, una comarca en desenvolupament, és on creixem des de fa quatre dècades.

Et convidem a seguir aquest camí amb nosaltres, fent del teu dormitori un santuari per als teus somnis.

El compromís de sostenible de BSensible és clar i sincer. Hi guanyem tots!

L’únic grup a Europa amb un procés de fabricació totalment vertical

Estem orgullosos de dir que el nostre procés comença amb la fibra d’origen natural fins a arribar al producte acabat respectant al medi ambient i la sostenibilitat.

Tot el procés es porta a terme a les fàbriques de Tortellà (MITSA) i de Begudà (Bedding Industrial Begudà).

Dorm de manera saludable i contribueix en el medi ambient

Tipus de fibres

Confiem en fibres d’origen natural com les fibres TENCEL i SMARTCEL sensitive que ajuden a mantenir l’equilibri ambiental en integrar-se en el cicle de la natura.

Aquestes fibres s’originen a partir de material renovable de la fusta, estan fabricades amb processos respectuosos amb el medi ambient i són certificades com a compostables i biodegradables.

A la part de sota és on passa la màgia!

Un teixit suau pot ser realment impermeable? Ser resistent a l’aigua i prou acollidor per a una nit de descans?

La resposta és sí. Utilitzem una làmina de poliuretà per impermeabilitzar els nostres teixits. I sí, el poliuretà és un plàstic i ens agradaria poder substituir-lo, però avui en dia és la manera més segura, la que ofereix millors resultats i la més inofensiva per impermeabilitzar els nostres productes. Aquests estan dissenyats per ser duradors, i és molt poc probable que acabin al medi ambient contribuint a la contaminació per residus plàstics, però, tot i això, estem treballant i provant alternatives més sostenibles que s’estan desenvolupant per, tan aviat com sigui possible millorar els nostres productes.

Igual que la resta de matèries primeres que fem servir, les làmines de poliuretà són d’alta qualitat, produïdes a Europa mitjançant processos de producció respectuosos amb el medi ambient i amb certificació OEKO-TEX.

Així oferim un teixit impermeable, transpirable, altament elàstic i que actua com una segona pell gràcies a la tecnologia Dermofresh.

Treballant en sostenibilitat

Durant el procés de fabricació, utilitzem energia 100% renovable
Les cobertes de les nostres instal·lacions estan equipades amb plaques solars.
Reutilitzem tota l’aigua possible i també els residus plàstics generats durant el procés productiu per embossar el nostres productes.
Utilitzem matèries primes sostenibles.
Els nostres proveïdors són locals per tal de minimitzar la contaminació del transport.
La caixa de cartró (gamma BSensible NaturZinc) està totalment reciclada i impresa amb tintes d’origen vegetal.
Gràcies al ZnO, el teixit neutralitza les bactèries causants de les males olors. Per tant, podràs dormir més i rentar menys, pel que allargaràs la vida del producte i estalviaràs energia, aigua, temps i diners.

Fem tot el posssible per minimitzar el nostre impacte! BSensible, compromís sostenible

magnifiercross