Bedding Industrial Begudà SL és una empresa innovadora que forma part del grup MITSA a Espanya, especialitzada en la fabricació de teixits a mida per a roba de llit, entre d’altres.

Procés de fabricació a Bedding Industrial Begudà SL

El nostre procés de fabricació és totalment vertical:

A Bedding Industrial Begudà SL es comença teixint fil per aconseguir els teixits naturals, que després es traslladaran a la nostra àrea de tintatge i acabat. Després, els teixits arriben a la nostra àrea de laminació, on s’aplica l’última generació de membranes de poliuretà impermeable i transpirable. Els nostres teixits laminats finalment es tallen i es cusen per aconseguir el producte final, que s’empaqueta i es distribueix arreu del món. Estem orgullosos de ser l’únic grup a Europa amb un procés de fabricació totalment vertical començant per la fibra i acabant amb el producte acabat seguint estrictes estàndards ambientals i socials i també una traçabilitat total.

Prestem especial atenció a les matèries primeres que escollim en la fabricació dels nostres productes ja que aquestes decisions tenen un impacte directe en la nostra qualitat del descans i, per descomptat, en el medi ambient.

Un teixit suau i elàstic pot ser realment impermeable? Com pot ser un llençol resistent a l’aigua i prou acollidor per a una bona nit de descans? Sota la tela és on passa la màgia!
Impermeable, imperceptible, transpirable, molt elàstic i actua com una segona pell gràcies a la tecnologia Dermofresh®

Els productes de llit de la marca BSensible estan dissenyats i fabricats a la nostra empresa situada a uns 160 quilòmetres al nord-est de Barcelona.

No hi ha inspiració més gran que la NATURA i les nostres instal·lacions estan envoltades d’ella. La Garrotxa, una comarca en desenvolupament, és on creixem des de fa 36 anys. Et convidem a seguir aquest camí amb nosaltres, fent del teu dormitori un santuari per dormir.

magnifiercross