El llençol que et cuida mentre descanses

Òxid de zinc

SMARTCEL™sensitive és una fibra innovadora de cel·lulosa natural (Lyocell), que té l’element essencial zinc amb efectes positius sobre la nostra pell i el nostre cos.

El zinc és un element natural que té un efecte antibacterià i també té efectes positius sobre el cos humà i, per tant, sobre la pell: l’efecte cosmètic de la nostra pell.

Utilitzem òxid de zinc cada dia: protectors solars, cremes facials, desodorants, productes cosmètics, productes per a la cura del nadó…

La fibra SMARTCELsensitive: naturalment agradable per a la pell

La fibra SMARTCEL™sensitive ajuda a regenerar la pell; les persones amb pells molt sensibles (nadons, persones amb èczema, etc.) es beneficiaran especialment de les seves propietats.

A més dels seus efectes excel·lents sobre la pell, l’òxid de zinc té grans propietats antibacterianes, sobretot contra els bacteris que causen males olors. BSensible® proporciona una frescor natural i una comoditat de llarga durada.

Procés patentat i exclusiva mundial

Gràcies al procés de fabricació patentat, el zinc en SMARTCEL™sensitive es conserva a la fibra de forma permanent, fins i tot després de múltiples rentats. El procés de producció d’aquesta fibra natural es fa sense l’ús de productes químics agressius.

Bedding Industrial Begudà SL té l’exclusiva mundial de la fibra SMARTCEL™sensitive. Els productes BSensible® han estat els primers a rebre la certificació “ALL NIGHT FRESH” pel prestigiós Institut Hohenstein. Amb aquesta certificació es demostra que els productes BSensible duren més temps sense bacteris i proporcionen una frescor i una comoditat de llarga durada.

magnifiercross