La nova generació de teixits tècnics exclusius per al descans.

La tecnologia DERMOFRESH® ofereix la nova generació de teixits tècnics exclusius pel descans. És la combinació perfecta de la fibra TENCEL™ + SMARTCEL™ sensitive + membrana de poliuretà que actua com una segona pell.

La fibra TENCEL™ Lyocell és una fibra d’origen 100% natural que prové de fusta sostenible, obtinguda de fonts certificades i controlades. La fibra TENCEL™ té una capacitat excel·lent de gestió d’humitat. En conseqüència, ajuda a fer que el cos se senti agradablement sec i mantingui una temperatura agradable. A més, gràcies la seva gran capacitat d’absorció d’humitat, proporciona un ambient menys favorable per al creixement de bacteris.

La fibra SMARTCEL™ sensitive s’obté a partir de la incorporació de forma permanent d’òxid de zinc a la fibra TENCEL™ Lyocell. Bedding Industrial Begudà SL té l’exclusivitat mundial d’aquesta innovació que contribueix a l’acceleració de la regeneració de les cèl·lules de la pell i té grans propietats antibacterianes que inhibeixen la proliferació dels bacteris i fongs de manera natural i sense additius químics que, en conseqüència, redueixen les males olors.

La impermeabilitat s’aconsegueix mitjançant un sistema exclusiu de mil punts en una membrana tècnica de poliuretà que és impermeable, transpirable, completament imperceptible i bielàstica. Aquesta membrana actua com una segona pell: no deixa passar els líquids, però respira.

La nostra tecnologia

Com cuidar els nostres productes?

magnifiercross