De la natura al llit

BSensible® ofereix una superfície naturalment delicada per a la pell, que abraça amb suavitat el cos i millora la qualitat del son. Absorbeix la humitat de forma eficient i inhibeix la proliferació de bacteris; en conseqüència, redueix les males olors.

Origen botànic

Les fibres TENCEL d’origen botànic defineixen un nou estàndard de sostenibilitat i comoditat natural per al descans. Gràcies al procés de producció de circuit tancat, transforma la polpa de fusta en fibres cel·lulòsiques amb un impacte ambiental baix. Aquest procés de filatura en dissolvent orgànic recicla l’aigua del procés i reutilitza el dissolvent amb un percentatge de recuperació superior al 99%. Aquest sistema va rebre el Premi Europeu del Medi Ambient de la Unió Europea.

De la fusta a la fibra

TENCEL™ són les fibres de Lyocell fabricades exclusivament per LENZING AG. Són naturalment suaus al tacte i asseguren confort per a les pells més sensibles.

Les fibres TENCEL™ Lyocell s’obtenen de la fusta provinent de fonts certificades i controlades. La producció de la fibra és extremadament respectuosa amb el medi ambient gràcies al sistema de fabricació de circuit tancat: procés de filatura en dissolvent orgànic que recicla l’aigua d’aquest procés i reutilitza el dissolvent amb un percentatge de recuperació superior al 99%.

Més suau que la seda

Les fibres TENCEL™Lyocell ofereixen una suavitat natural al tacte i confort, ideals per a les pells més sensibles.

Control excel·lent de la humitat

Les fibres TENCEL™Lyocell absorbeixen la humitat de manera eficient i ajuden el mecanisme regulador tèrmic natural del cos, que manté una sensació de frescor i sequedat agradable a la pell durant la nit. A més, ofereixen un entorn menys favorable per a la proliferació dels bacteris i millora les qualitats higièniques del teixit.

magnifiercross