Com dormir fresc i còmode aquest calorós estiu

Com dormir fresc i còmode aquest calorós estiu

L´estiu s´acosta i és hora d´idear algunes estratègies per mantenir-se fresc i aconseguir un son còmode i reparador. La calor intensa pot ser fantàstica per anar a la platja i bronzejar-se. Tot i això, la calor excessiva i permanent pot provocar problemes, sobretot a l’hora de dormir. Per això, perquè les nits caloroses no interrompin el vostre son, els següents “aliats” poden ajudar-vos a mantenir el llit fresc i aconseguir un descans reparador.

1. Dutxa amb aigua freda abans d’anar al llit

Durant els mesos més calorosos, les dutxes fredes són una de les estratègies preferides de molts per refrescar-se. És especialment útil abans d’anar-se’n al llit, ja que ajudarà el vostre cos a refrescar-se. Prendre una dutxa freda baixarà la temperatura corporal, deixant-vos frescs i llestos per dormir com nadons.

2. Roba de dormir suau i transpirable

Quan fa calor, és imprescindible anar-se’n al llit amb alguna cosa lleugera i suau per evitar les suors nocturnes. Si soleu patir les altes temperatures, el millor és utilitzar un pijama amb un teixit termoregulador i transpirable per dormir còmodament i evitar la desagradable acumulació de suor o calor.

3. Funda de coixí freda (sí, existeix)

Sabíeu que gran part de la calor corporal s’irradia pel cap? Per això és important prestar especial atenció al coixí, especialment en aquesta època. En lloc d’haver de despertar-vos contínuament per girar cap al costat fresc, utilitzeu la nostra coixinera freda i impermeable POLARIS per dormir còmodes i frescos tota la nit.

Aquesta funda redueix la temperatura de la pell aproximadament 1 °C, aconseguint una millora significativa del confort i proporcionant una sensació de frescor contínua. Les seves característiques de frescor, impermeabilitat i transpirabilitat la fan ideal per a les persones amb pell sensible i aquelles que tendeixen a patir suors nocturnes, ja que s’asseca ràpidament. La coixinera freda i impermeable POLARIS és essencial per combatre les suors nocturnes i les sufocacions.

4. Llençols de superfície freda

Si voleu dormir en un llit fresc i còmode, comenceu pels llençols. Per a aquestes nits de calor intensa, el millor és comptar amb roba de llit fresca, impermeable i transpirable per permetre una transferència òptima de la calor del vostre cos i evitar trencar en una suor febril.

Una bona opció és utilitzar el llençol de superfície impermeable i freda POLARIS. Per què? Perquè ajuda a regular la temperatura corporal per aconseguir més benestar i nits de son reparador encara que la temperatura no baixi. A més, també convé rentar els llençols amb regularitat, ja que així se sentiran més frescos al contacte amb la pell i tindran millor aroma.

5. Hidratació

Finalment, una de les millors maneres de refrescar-vos és mantenir-vos hidratats. Beveu un got d’aigua freda abans d’anar a dormir per evitar despertar amb mal de cap i deshidratats.

Aquests consells pràctics us ajudaran a estar preparat per a les nits caloroses ia despertar-vos renovats per gaudir de les activitats d’aquesta època. Cada petit canvi pot suposar una gran diferència en la qualitat del vostre son i ajudar-vos a aconseguir un descans reparador, fins i tot quan les temperatures es disparen!

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross