Una història fascinant: el passat, present i futur dels nòrdics

Una història fascinant: el passat, present i futur dels nòrdics

Els nòrdics s’han fet servir al llarg dels anys per fer els llits més càlids i còmodes, i la vida més fàcil. Els registres mostren ja les primeres versions de nòrdics al voltant de l’any 3000 aC a Àsia.

Els víkings i els noruecs també els feien servir a l’antiguitat per protegir-se dels durs hiverns. Actualment, els nòrdics han esdevingut un producte de llit essencial i popular a tot el món, però la seva evolució sembla haver-se detingut abruptament.

No obstant això, alguns fabricants continuen treballant en el desenvolupament de noves tècniques per fer dels nòrdics un producte encara millor, utilitzant una combinació més intel·ligent de naturalesa i tecnologia per proporcionar el màxim confort i adaptar-se a les necessitats dels consumidors actuals. Descobreix més sobre la història dels nòrdics i el seu futur brillant, per saber com triar el que millor s’adapti a les teves necessitats.

Contingut de l’article:

  • L’origen dels nòrdics
  • Un present sense innovació
  • El prometedor futur dels nòrdics ja és aquí.

Temps de lectura:

  • 3 minuts

L’origen dels nòrdics

Des del començament de la humanitat, comptar amb abric a l’hora de dormir ha estat una necessitat bàsica, especialment durant les estacions més fredes de l’any, pel fet que la temperatura del cos baixa durant el son. Així que, per sobreviure, els primers humans cobrien els seus llits amb matèries primeres com pells d’animals, cotó, seda o cànem. Més tard, els colons nòrdics van començar a utilitzar plomes d’ànec per fabricar la roba de llit en descobrir que aquest material proporcionava més calor i aïllament que les pells.

Així va néixer el primer nòrdic. Més tard, l’ús de nòrdics es va estendre ràpidament a zones de Gran Bretanya gràcies a un anglès anomenat Paul Rycaut, reconegut com la primera persona que va intentar comercialitzar-ho en aquesta zona. Aquest revolucionari concepte es va estendre així per tot Europa i ben aviat va arribar als Estats Units, guanyant popularitat a tot el món.

Un present sense innovació

Juntament amb la popularitat, també creixia la demanda dels nòrdics. Per aquest motiu veiem que avui dia molts fabricants produeixen cada cop més nòrdics de baixa qualitat, fets en massa amb materials sintètics no sostenibles o farcits de plomes tradicionals plenes d’al·lèrgens. Moltes marques de renom i trajectòria, notables per altres productes, han subcontractat la fabricació d’aquest producte (que no dominen) i simplement li han col·locat una etiqueta amb el logotip per vendre’ls com a propis. La majoria es fabriquen sense cap tipus de supervisió i, per tant, es creen amb materials propensos al creixement bacterià i susceptibles d’acumular fluids corporals i albergar xinxes, àcars de la pols, al·lèrgens, espores de fongs, escates de pell i taques. L’ús d’aquest tipus de nòrdics contribueix, doncs, a l’augment de les afeccions al·lèrgiques, les lesions per èczema, asma, conjuntivitis i altres malalties. Estem davant d’un producte mediocre que dista molt de ser còmode o que només resisteix una temporada.

Els consumidors conscients descobreixen cada cop més nòrdics fabricats amb plàstics no sostenibles i substàncies tòxiques, que no només perjudiquen el medi ambient, sinó també les persones.

Això és degut a que molts nòrdics econòmics es fabriquen amb productes químics potencialment nocius, compostos orgànics volàtils (COV), tints cancerígens, irritants i altres substàncies químiques que poden afectar negativament la salut. Aquests químics també poden causar danys als ecosistemes terrestres i aquàtics. Per sort, cada cop més empreses són conscients d’aquest problema i creen nòrdics amb processos naturals i millors per al bé de tothom.

El prometedor futur dels nòrdics ja és aquí

Afortunadament, el futur dels nòrdics ja és aquí. Es tracta d´un nou tipus de producte capaç d´adaptar-se a la temperatura de forma més intel·ligent per a qualsevol estació de l´any. Això és possible gràcies als seus farcits superiors, hipoal·lergògens, no tòxics, que eviten el desenvolupament de bacteris i olors.

Després d’anys de recerca i desenvolupament, BSensible llança al mercat el Nòrdic NATURZINC, dissenyat i fabricat a les nostres instal·lacions, on els més alts estàndards de qualitat poden ser controlats de prop de principi a fi.

Creat amb la barreja de fibra TENCEL™ sostenible present al farciment i la funda, el Nòrdic NATURZINC de BSensible ofereix la millor cura per a la salut, la pell i el confort. És lleuger, extremadament transpirable i es presenta en diferents pesos per a diferents gramatges de calidesa, absorbint la humitat i mantenint el cos a una temperatura constant i agradable.

Tot i que els nòrdics tenen una llarga història, ara es fabriquen amb responsabilitat social i sostenibilitat mediambiental. A BSensible, estem compromesos amb la nostra reputació d’oferir un producte notablement superior que aportarà calor, confort i salut aquest proper hivern i durant molts anys. Diverses certificacions internacionals de qualitat confirmen aquest compromís.

La millor aposta per a un somni càlid i reparador és el nostre nou nòrdic, que sens dubte passarà a formar part de la vida quotidiana de moltes llars sense posar en risc el confort ni la salut.

Abans que arribi l’hivern, apropa’t a les millors botigues de la vostra localitat i demana ​​la millor qualitat. Veuràs que en demanar el millor nòrdic disponible, no dubtaran a portar-te el Nòrdic NATURZINC de BSensible.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross