Tu també pots ajudar al medi ambient aquesta primavera

Tu també pots ajudar al medi ambient aquesta primavera

En aquesta temporada plena de flors, tothom vol connectar més amb la natura i posar el seu granet de sorra perquè la seva llar sigui més ecològica. Tornar-se verd significa honrar la natura i les seves creacions, i la primavera és el moment més oportú per fer els passos necessaris per ajudar el nostre planeta. Això és el que podeu fer a casa aquesta temporada per ser més respectuosos amb el medi ambient.

Estalvia energia amb petites accions

No cal canviar radicalment de la nit al dia per ser ecològic. Les petites coses que fas a casa importen tant com els grans esforços. Un mètode simple per estalviar energia és obrir les cortines per aprofitar la llum natural. D’aquesta manera, es redueix el consum elèctric que suposa mantenir els llums encesos i la lluminositat de la casa. També recorda apagar l’aire condicionat o la calefacció quan no hi ha ningú a casa.

 

Redueix els residus (és més fàcil del que creus)

Una manera habitual d’ajudar el medi ambient és reduir la quantitat de residus que es rebutgen. Per aconseguir-ho, reciclar és important, però també hi ha altres mètodes.  Podeu reutilitzar elements com les ampolles de vidre en manualitats o projectes casolans. Les caixes de cartró dels enviaments en línia es poden reutilitzar per quan envieu paquets a familiars o amics. Disminuir els residus és fàcil, només has de buscar a casa allò que pots reutilitzar enlloc de llençar.

 

Fes un canvi simple per aconseguir el major impacte

La majoria de la gent no és conscient dels danys que la roba de llit fabricada de manera convencional causa, no només a la seva salut, sinó també al medi ambient. Canviar per roba de llit BSensible produïda amb responsabilitat social, traçabilitat total i sostenibilitat ambiental ajudarà a reduir els nivells de contaminació gràcies als seus mètodes de producció ecològics. Aquest senzill canvi tindrà un impacte més gran del que imagines.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross