També per a adults! Els avantatges d’usar llençols de sota impermeables

També per a adults! Els avantatges d’usar llençols de sota impermeables

En el passat existia la creença de que els llençols impermeables eren principalment útils per a nens petits ja que, segons Healthline, el 15% dels nens encara mulla el llit als cinc anys. Avui en dia són l’opció d’avantguarda per a adults. Sense importar l’edat, aquests llençols són fantàstics per protegir el matalàs de la humitat i les taques. Aquí expliquem per què:

Vessaments per situacions quotidianes

Encara que als llençols impermeables sovint se’ls associï amb incontinència, els seus beneficis també són per altres raons. Per exemple, algunes de les situacions més quotidianes són esmorzar al llit, prendre un cafè o te mentre llegeixes, ficar-se al llit amb els cabells mullats després d’una dutxa… En utilitzar llençols impermeables, el matalàs queda protegit. Fins i tot és possible relaxar-te amb una copa de vi al llit sense preocupar-te per arruïnar el matalàs. En general, els llençols impermeables poden preservar l’estat del matalàs i mantenir-lo en plena forma durant molt temps.

Transpirables i còmodes

Hi ha la creença que aquest tipus de llençols són de materials sintètics, rígids, i sorollosos. No obstant això, amb els avenços en les tècniques i la tecnologia, avui hi ha diverses opcions per triar. Fins i tot es poden aconseguir algunes que són suaus al tacte i completament transpirables. Això proporciona una comoditat òptima i garanteix un bon descans a la nit, alhora que protegeix el matalàs dels vessaments i la humitat de les suors nocturnes. Són una eina eficaç per protegir el matalàs dels bacteris, els àcars de la pols i les taques. A més, la majoria dels llençols impermeables són hipoal·lergògens, cosa que els fa perfectes també per a les al·lèrgies.

Incontinència

La incontinència també pot afectar els adults grans. A més de ser duradors i còmodes, els llençols impermeables són una manera eficaç i discreta de controlar aquesta condició. Són molt fàcils de canviar i eviten que la humitat arribi al matalàs. La incontinència és un problema comú que es pot tractar. Tot i això, durant el procés, els llençols impermeables són una solució eficaç per protegir el llit i mantenir el matalàs net. L’únic que cal fer és treure’ls i rentar-los.

Necessites més motius? En dormir, el cos produeix greix de la pell i desprèn cèl·lules mortes. Tot això pot acabar al matalàs, fent impossible netejar-lo. Però si s’utilitza un llençol de sota impermeable, el matalàs estarà totalment protegit.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross