D

Segueix aquests 5 consells per cuidar la pell

Segueix aquests 5 consells per cuidar la pell

Probablement ja saps que la pell és l’òrgan més extens del cos i per tant tenir-ne cura no és simplement una qüestió d’estètica, sinó també (i sobretot) de salut. Encara que moltes persones intenten protegir la seva pell de manera conscient, és comú que l’exposin a riscos innecessaris sense adonar-se’n. En aquest article reunim cinc consells per ajudar-te a conservar la teva pell saludable i fantàstica.


1. Atenció als teixits

Certs teixits poden afectar la teva pell. Com més contacte tinguem amb la tela, més gran serà el risc. És per això que cal prestar especial atenció a la confecció de peces com ara la roba interior o la roba de llit. A diferència d’una altra roba de llit antibacteriana convencional disponible al mercat, els productes BSensible no contenen cap químic perjudicial. La superfície del teixit del llençol de sota amb superfície i laterals impermeables de BSensible, per exemple, és d’origen natural i lliure de substàncies nocives.


2. Cuida’t del sol

Has de protegir la teva pell especialment de la radiació solar. Utilitza protector sempre,  també a l’hivern! Fins i tot si no surts de casa, probablement la teva pell estarà exposada a la radiació de les pantalles, per tant has de protegir-la amb un producte adequat.


3. Descansa

El descans no només influeix en el nostre humor i la concentració. Durant la nit també tenen lloc importants processos en la reparació de tot el nostre sistema, inclosa la pell. Poder dormir ininterrompudament i descansar, ajuda a la seva regeneració natural.


4. Tria roba de llit de la millor qualitat

Si t’agrada cuidar la teva pell, probablement no la vulguis exposar a 8 hores ininterrompudes de contacte amb suor i cèl·lules mortes, a més d’àcars i bacteris. La roba de llit de mala qualitat no et protegeix contra res d’això. El llençol de sota amb superfície i laterals impermeables de BSensible no només és extra confortable, sinó que també ha estat clínicament testada i és ideal per a pells sensibles.


5. Protegeix-te del clima hivernal

Durant aquesta època de l’any cal tenir cura especial amb la nostra pell. Encara que una dutxa calenta soni molt temptadora, has de cuidar la temperatura de l’aigua, evitant el calor en excés ja que pot fer malbé la teva pell. També hauries d’intentar evitar els canvis bruscs de temperatura: quan arribis a casa puja la temperatura a poc a poc. Finalment, protegeix especialment les mans i els llavis, que són dues de les zones que solen resultar més afectades en aquesta època. Protegir la nostra pell i la dels que estimem ha de ser una prioritat. És més senzill del que sembla, només has de parar atenció als consells anteriors. El llençol de sota amb superfície i laterals impermeables de BSensible és un producte 2 en 1, és a dir, que es pot utilitzar com un protector de matalàs i com un llençol de sota ajustable. Contacta amb el nostre equip per obtenir el teu avui.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross