Què passa en dormir en matalassos i coixins sense protecció?

Què passa en dormir en matalassos i coixins sense protecció?

Moltes persones consideren que el seu llit és un refugi segur, però això és perquè no són conscients dels bacteris i substàncies químiques potencialment perjudicials que es troben als matalassos. Els estudis han demostrat que els matalassos alliberen quantitats mínimes de substàncies químiques gasoses anomenades compostos orgànics volàtils (COV). Els efectes sobre la salut associats als COV van des d’irritació del nas i la gola fins a mals de cap i danys als òrgans, per esmentar-ne alguns, segons l’Agència de Protecció Mediambiental dels Estats Units. Però no cal alarmar-se, ja que hi ha formes molt senzilles d’evitar els COV i els bacteris nocius, com per exemple, utilitzar protectors de matalàs o coixí.

Compostos orgànics volàtils

Els COV procedeixen principalment del poliuretà utilitzat als matalassos, però també d’altres substàncies químiques utilitzades en retardants de flama i plàstics. S’ha demostrat científicament que la calor del cos, la humitat i el diòxid de carboni provocats per l’ésser humà augmenten les emissions de COV del matalàs. Els nadons, en particular, passen molt de temps al bressol, en contacte amb matalassos d’escuma que produeixen aquests gasos, per la qual cosa són molt vulnerables a possibles efectes tòxics. Aleshores, quina és la millor manera de protegir una família contra això? Utilitzant els protectors de matalàs i coixí impermeables de BSensible.

Protector de matalàs encoixinat impermeable COSMETIC

Aquesta nova generació de protectors encoixinats s’adapta perfectament al matalàs aconseguint un confort extra. Com que és impermeable i transpirable, no només protegeix el matalàs, sinó que també té cura de la pell i la salut. Les seves propietats antibacterianes permanents actuen com a barrera protectora contra els àcars de la pols, els bacteris i els fongs. Per a una major protecció, es pot combinar la roba de llit amb els nostres llençols de sota i fundes de coixí impermeables NaturZinc, totes són naturals i lliures de substàncies nocives.

Cuida la salut

El llit ha de ser un espai per descansar i oblidar les preocupacions. Però és important tenir en compte que els bacteris i els residus s’acumulen amb el pas dels anys, tant al matalàs com als coixins. Quan som al llit, els humans desprenem teixits i totes aquestes restes cel·lulars s’acumulen entre els llençols i el llençol que cobreix el matalàs. Això serveix d’aliment als àcars de la pols. Per aquesta raó, ningú no hauria de dormir sense un protector de matalàs impermeable i transpirable. A BSensible es fabriquen amb un teixit d’origen natural suau al tacte.

Com el seu nom indica, un protector de matalàs o de coixí protegeix no només el llit, sinó les persones que hi dormen, contra els COV i els bacteris que poden causar problemes de salut. A més, l’ús d’un protector de matalàs pot allargar la vida útil d’un matalàs fins a cinc o deu anys. Aconseguir un somni reparador i sense danys és possible.

Publicació relacionada

Últimes notícies

magnifiercross